iPhone XR dezasamblat îți arată că Apple a făcut treabă bună

iPhone XR dezasamblat îți arată că telefonul este relativ ușor de reparat, mai ales în comparație cu dispozitive cu Android.

Noul XR este varianta ceva mai ieftină dintre cele trei lansate de către Apple, iar acum avem și prima dezasamblare completă a telefonului, care-ți arată cum se prezintă telefonul la interior, dar și cât de ușor e de reparat. Cei de la iFixit s-au ocupat de dezasamblare și au ajuns la concluzia că telefonul e la fel de simplu de reparat precum XS și XS Max.

iFixit a oferit nota de 6 din 10 pentru ușurința de reparare. În cazul lui XR, reparațiile sunt considerate mai simple decât pe majoritatea dispozitivelor Android.

Ansamblul ecranului e ceva mai mare decât al celui de pe XS și XS Max, dar există și alte diferențe. Probabil cel mai interesant aspect îl reprezintă bateria similară cu cea de pe iPhone 8. Aceasta e dreptunghiulară, în comparație cu bateriile în formă de L Pentru telefoanele XS. La fel de interesant e faptul că placa logică este similară cu cea de pe iPhone X.

Per total, iPhone XR ar putea fi considerat, cel puțin spiritual, iPhone 9 pe care n-am mai apucat să îl vedem.

Așa cum se preconiza de acum ceva vreme, iPhone XR reușește să fie mai bun decât XS în ceea ce privește capacitatea bateriei. Totuși, și ecranul smartphone-ului este mai mare decât al lui XS. Pe de altă parte, rezoluția de 1.792 x 828 pixeli, așa că nu e tocmai o componentă care să consume foarte multă baterie, în comparație cu alte display-uri cu rezoluții mai ridicate.

iPhone XR a intrat în magazine recent, după ce a fost prezentat alături de XS și XS Max, în luna septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: