Viitorul iPhone va fi lansat în aceste culori superbe

Viitorul iPhone va fi lansat în aceste culori superbe

Mai avem ceva până la toamnă, când vor fi lansate următoarele telefoane din seria iPhone, iar acum aflăm și detalii despre culorile acestora.

Până acum, nu știm extrem de multe despre viitoarele iPhone-uri, dar suntem din ce în ce mai siguri că toamna aceasta va aduce trei noi modele de telefoane. Unul dintre acestea va fi un iPhone X cu diagonala ecranului de 5,8 inci – telefonul va avea specificații îmbunătățite, dar un preț ceva mai accesibil.

Al doilea va fi un iPhone X Plus, cu diagonala de 6,5 inci și cu display OLED. Al treilea telefon va fi un iPhone de 6,1 inci, cu Face ID, iar noutatea o reprezintă culorile disponibile.

Ming-Chi Kuo, un analist cunoscut pentru predicțiile sale legate de produsele Apple, arată că telefonul de 6,5 inci va avea același preț ca telefonul lansat toamna trecută, 1.000 de dolari. Pe de altă parte, telefonul de 6,1 inci va fi cel mai ieftin și va avea un preț de aproximativ 700 de dolari.

Cel mai ieftin dintre cele trei modele care urmează a fi lansate va semăna cu actualul iPhone X și va avea și Face ID. Cu toate acestea, nu trebuie exclusă posibilitatea ca Apple să păstreze sistemul cu camere foto duble pentru telefoanele mai scumpe. Analistul consideră că acest telefon va reprezenta cam 55% din vânzările de noi iPhone-uri, iar procentajul ar putea crește de-a lungul lui 2019.

Un aspect interesant îl reprezintă culorile în care va fi lansat telefonul mai ieftin. Acesta ar trebui să fie disponibil publicului în variante de gri, alb, albastru, roșu și portocaliu. Nu e prima oară când Apple ar veni pe piață cu un asemenea telefon; cel mai probabil încă îți amintești de iPhone 5c, telefonul de buget lansat într-o paletă de culori pastelate.

Rămâne de văzut dacă acesta va fi următorul trend pe care producătorii să-l copieze și care, spre deosebire de ecranele crestate, ar fi unul binevenit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: