Un iPhone 5c neoficial „scăpat” de Apple pe site ne pregătește pentru viitoarele lansări

Un iPhone 5c neoficial „scăpat” de Apple pe site ne pregătește pentru viitoarele lansări
Andrada Bonea
16:54 21.05.2015

După zvonurile potrivit cărora iPhone 6S va fi lansat mai devreme decât se credea inițial și că dispozitivul va avea o cameră cu o rezoluție mai mare, Apple mai „scapă” o informație de interes pentru fanii iOS.

După ce Apple a anunțat lansarea stației de încărcare Lightning Dock, în fotografiile cu dispozitive puse la încărcat, în afară de iPhone 6, 6 Plus și 5s s-a remarcat prezența unui telefon cu un aspect asemănător 5c. Totuși, din fotografii se observă că acesta are un senzor Touch ID în locul tradiționalului buton Home.

Există de ceva timp zvonuri potrivit cărora va fi lansat un iPhone 6c cu ecran de 4 inci, considerabil mai ieftin decât celelalte modele. Totuși, acestea au fost infirmate de Ming-Chi Kuo, analist de securitate al KGI. Se pare că Apple va rămâne la ecrane de 4,7 și 5,5 inci anul acesta, asta dacă Apple nu va produce o surpriză.

Telefonul misterios din fotografii ar putea fi o eroare de Photoshop a unuia dintre designerii site-ului oficial. Pe de altă parte, ar putea fi, într-adevăr, o mostră de iPhone 6c cu ecran mai mic și Touch ID. Rămâne de văzut ce va avea de spus compania în continuare, iar primul eveniment mare este WWDC din iunie.

 

Etichete:
Comentarii
loading...