06 nov. 2018 | 09:30

Cum îți transformi iPhone-ul în cea mai tare cameră foto

ACTUALITATE
Cum îți transformi iPhone-ul în cea mai tare cameră foto

Îți place să fotografiezi cu telefonul mobil, dar vrei mai mult decât să le publici pe rețelele sociale? Există un dispozitiv care-ți transformă iPhone-ul într-o cameră foto polaroid și care-ți permite să printezi în câteva secunde poza pe care o faci.

Într-un review al acestui produs, sunt menționate și telefoanele compatibile: iPhone 5, 5s, 6, 6 Plus, SE, 7, 7 Plus (și, probabil, și noile iPhone X).

Dacă îți plac selfie-urile, dar nu te mulțumește simpla publicare pe Facebook sau Instagram, ai posibilitatea să dai mai multă viață fotografiilor tale și să creezi și versiunile lor fizice, fără prea multe costuri.

Prynt Pocket este imprimanta de buzunar la care conectezi ușor iPhone-ul într-un slot special, iar “magia” se realizează prin intermediul unei aplicații pentru camera foto pe care o poți acționa direct de la un buton shutter (la fel ca la un grip pentru DSLR).

Dispozitivul îți transformă iPhone-ul într-un aparat foto polaroid.

Chiar dacă nu ești fanul acelor aparate de fotografiat, avantajul lor este că îți oferă în mai puțin de un minut o fotografie fizică.

În clipul de prezentare a produsului, hârtia foto utilizată este mică, la rezoluția setată din telefon, dar poate fi folosită și ca sticker. În principal, este mai mult un gadget pentru amuzament, nu are o utilitate ieșită din comun. Este făcută special pentru iubitorii de selfie-uri și pentru găștile de prieteni care obișnuiesc să se pozeze cu orice ocazie, atât la o petrecere, cât și o ieșire la bere.

Dacă vrei să faci un pas înapoi în evoluția fotografiei, acest dispozitiv este potrivit. Spre deosebire de un aparat foto polaroid, pe care cu siguranță nu-l egalează, este că îl poți lua oriunde, fără să te incomodeze.

Cea mai tare funcție a lui Prynt Pocket este că poate printa și secvențe dintr-un video pentru că folosește realitatea augmentată pentru a realiza o poză Live sau un GIF.

Adică, nu trebuie neapărat să comuți între video sau foto atunci când vrei să surprinzi un moment special. Chiar dacă filmezi sau fotografiezi, dispozitivul e capabil să printeze aproape orice.

Prynt Pcket costă în jur de 150 de dolari. Pachetul ar trebui să conțină și hârtia foto sticker (zece bucăți).