Cel mai ”trist” gadget cu sigla Polaroid e un laptop

Cel mai ”trist” gadget cu sigla Polaroid e un laptop

Unele dintre cele mai importante branduri din ultimele decenii sunt abuzate de chinezii prin atașarea lor pe o varietate foarte mare de gadgeturi. Cel mai recent exemplu este un laptop Polaroid.

Polaroid și Kodak sunt doar două exemple de companii care au dat tonul în materie de instrumente fotografice, pentru a da faliment în ultimul deceniu. Imediat după, s-au vândut pe bucăți, brandul efectiv s-a diluat, iar proprietățile intelectuale au ajuns să fie comercializate la licitație. După câțiva ani în care am văzut o serie stufoasă de gadgeturi ciudate sub eticheta Kodak, a venit momentul să ne fie milă de ceea ce a ajuns Polaroid.

În timp ce The Impossible Project încearcă să țină în viață ideea de camere foto instant cu niște modele actualizate pentru o nouă generație de fotografi amatori, clasicul logo Polaroid este atașat unor dispozitive precum un netbook rușinos cu 2GB RAM și o memorie internă de 32GB.

Sistemul portabil din imaginile alăturate a fost identificat printre coridoarele de la IFA 2018 de către cei de la The Verge. Având în vedere configurația cu care se laudă micuțul, nu ar trebui să vină ca o surpriză gradul semnificativ de dezamăgire din spatele descoperirii. Nu este la fel de grav precum un amărât de selfie-stick cu sigla Kodak, dar reprezintă totuși un final frustrant pentru un brand care s-a aflat în spatele multor aminitir plăcute ale multora dintre noi.

Singurul lucru bun legat de notebook-ul Polaroid este dat de prezența unei versiuni adevărate de Windows 10, deși, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos, nu este activat. În rest, pentru că vorbim de un procesor Intel Atom cu memorie Flash, este puțin probail să existe opțiuni de ugrade. Ca referință, cei 32GB vor deveni în scurt timp insuficienți pentru a rula cel mai recent sistem de operare Microsoft în condiții optime.

Polaroid IFA 2018

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: