iPad Pro, test de rezistență: cât de ușor distrugi noua tabletă Apple

iPad Pro, test de rezistență: cât de ușor distrugi noua tabletă Apple

Au trecut deja câteva săptămâni de la lansarea noilor tablete Apple iPad Pro. Era doar o chestiune de timp până când să fie trecute printr-un set de teste agresive.

Apple a lansat două tablete noi din familia iPad Pro. Ambele sunt superbe, vin cu capacități de stocare generoase și prețuri pe măsură. Nu par însă foarte rezistente la condiții agresive de utilizare. Întreaga carcasă este realizată din aluminiu, iar grosimea lor este infimă.

Deși este ușor să judeci un gadget după aparențe, cel mai nou iPad Pro a fost testat într-o manieră cât se poate de serioasă de echipa din spatele canalului de YouTube JerryRigEverything. Ca referință, Apple a lansat două tablete, una de 11 inci și una de 12,9 inci.

Cea mai mică dintre ele este testată în clipul de mai jos, dar având în vedere că funcționalitatea și designul sunt identice în cazul ambelor modele, rezistența s-ar putea și ea să fie din aceeași ligă. Ba mai mult decât atât, cea mai mică ar trebui să reziste un pic mai bine, mai ales la testul de îndoire.

În trecut, Zack de JerryRigEverything s-a rezumat aproape exclusiv la testarea de telefoane. De dragul celor mai recente iterații de iPad Pro, a făcut însă o excepție. În plus, având în vedere că prețul de pornire pentru tabletele Apple este apropiat de cel al unui iPhone Xr, parcă este și normal să treacă prin același set de furci caudine.

Deși poți vedea concluzia testului în clipul de mai jos, dacă ești mai slab de înger, trebuie să reții că situația noilor tablete din prisma rezistenței este una cât se poate de gravă. Dacă ar fi să tragem o concluzie, Apple s-a concentrat aproape exclusiv pe a le face foarte subțiri și a ignorat complet riscurile care vine la pachet cu acest format. În final, totul se rezolvă cu o husă sau o carcasă, dar este foarte important să le cumperi împreună cu tableta sau la scurt timp după.