Schimbarea Instagram prin care o să alegi când apari online

Schimbarea Instagram prin care o să alegi când apari online

Instagram a fost dotat cu încă o funcție inutilă care încearcă să o apropie de modul în care funcționează Facebook, dar nu prea reușește.

Instagram a fost echipată cu opțiunea de a putea vedea cine este sau a fost activ pe Instagram, similar cum poți vedea în Facebook Messenger.

După cum știi, și Instagram cuprinde un serviciu de chat, adică poți trimite mesaje scrise și conținut media prietenilor pe care-i urmărești. Problema cu această funcție de comunicare e că nu prea știi când e momentul potrivit să începi o discuție cu acea persoană pentru că nu știi dacă e sau nu online.

De cele mai multe ori, îi trimiți persoanei respective un mesaj și aștepți și speri că poate va vedea mesajul și-ți va răspunde când are chef. Mult timp, acel chat era necunoscut de mulți utilizatori, așa că te-ai bucurat degeaba că ai descoperit o modalitate de a discuta pe Instagram, pentru că persoanele respective nu observau notificarea din colțul din dreapta sus.

Acum, utilizatorii, în special cei vechi, s-au familiarizat cu „secretele” aplicației, dar încă e loc de mai bine în evoluția ei.

instagram

Prin urmare, dezvoltatorii s-au gândit să ofere ceva mai multă transparență în privința intimității tale pe Instagram, așa că vei putea să activezi opțiunea prin care vezi cine e online.

Odată ce activezi funcție, și contul tău va fi vizibil pentru ceilalți. Așa e politica Instagram și n-ai cum să schimbi asta. Dacă vrei să știi cine e online sau când a fost activ ultima dată, dar nu vrei ca alții să vadă asta despre tine, nu se poate. Fie accepți transparența totală, fie nu o tolerezi deloc și o menții dezactivată.

Dacă ești curios cum funcționează, accesează contul tău de Instagram, intră la Settings, apoi rulează pagina în jos până ajungi la Privacy and Security. Acolo, selectezi Activity Status, unde poți bifa sau debifa opțiune de vizibilitate.

Este o funcție inutilă pentru mulți utilizatori de Instagram. Rar este folosit chatul, dar sunt persoane care comunică prin intermediul lor, deci funcția e destinată lor.

Sursa: The Next Web