23 aug. 2018 | 12:45

LG pune cinci camere pe un telefon ca să nu spui că n-ai opțiuni

ACTUALITATE
LG pune cinci camere pe un telefon ca să nu spui că n-ai opțiuni

Huawei a stabilit o modă prin implementarea a trei camere pe spatele unui smartphone, iar acum și alți producători vor să facă același lucru pe telefoanele lor, Oppo vrea să facă asta, iar acum și LG.

Noul telefon LG V40 apare în primele imagini pe internet și ne confirmă faptul că va avea trei camere pe spate și alte două în față. Primele informații despre acest set-up au apărut în iunie, dar acum este confirmat de aceste imagini.

LG V40 arată ca o combinație între LG V30/35 și LG G7 ThinQ. Ecranul este curbat și întins până în marginile laterale, iar sus și jos are margini foarte subțiri. Seamănă destul de mult cu Samsung S8 și S9. Ce se mai observă este faptul că difuzorul de sus nu este centrat pentru a face loc celor doi senzor foto.

Aceste două camere frontale există proabil pentru ați îmbunătății selfie-urile și pentru a asigura acel blur din background pe care-l dorești când faci portrete. Pe spate lucrurile sunt mai interesante și putem vedea cei trei senzori foto. Unul probabil va fi normal, altul larg și al treilea ar putea fi unul telefoto. Sub camere se află și un senzor de amprentă.

Fiind un telefon LG din seria V ar trebui să ne așteptă la un ecran OLED și un procesor Snapdragon 845 care să asigure buna funcționare. Alte lucruri la care să ne așteptăm la acest telefon este să vină cu un buton dedicat pentru asistentul Google, precum a acut G7 ThinQ, dar și Quad DAC, tehnologia care face ascultarea de muzică mai bună.

Despre o posibilă lansare a lui LG V40 există destul de multe speculații: unii spun că ar putea apărea la o lună după Note 9, alții cred că acest telefon s-ar lansa pe 16 noiembrie. Cum vom afla mai multe informații veți știi și voi.