Oppo F9 Pro este cea mai superbă chinezărie la care să visezi

Chinezii lansează telefoane noi pe bandă rulantă, dar noul Oppo F9 Pro lansat de curând în India vine cu câteva avantaje semnificative, mai ales dacă ai o sensibilitate pentru selfie-uri.

Chinezii de la Oppo au venit la înaintare în ultimul an cu mai multe inovații importante în domeniul smartphone-urilor. Oppo F9 Pro nu se compară cu Find X din prisma designului, dar are o serie particularități interesante și costă doar 350 de dolari nesubvenționat.

Noul smartphone este urmașul lui Oppo F7 și, la fel ca respectivul gadget, pune accent pe selfie-uri de foarte bună calitate. Din prisma designului, este surprinzător de arătos, bretonul este cât se poate de discret, iar performanțele sale sunt peste medie.

Oppo F9 Pro se ascunde în spatele unui ecran de 6,3 inci cu o rezoluție nativă Full HD + (1080 x 2340) cu un raport de aspect de 19,5:9. Tipul panoului folosit este IPS. Partea de procesare este asigurată de o combinație mai mult decât decentă dintre un SoC MediaTek Helio P60, o cantitate generoasă de 6GB RAM și o memorie internă de 64GB.oppo f9 intro

În mod previzibil, aceasta din urmă poate fi extinsă prin intermediul unor carduri microSD de până la 256GB. Pentru că vorbim de un Dual SIM, este lăudabil faptul că, pe lângă două cartele SIM, poate găzdui și cardul microSD menționat anterior. Partea de captură include două camere principale de 16, respectiv 2 megapixeli. Acest pachet facilitează efectuarea fotografiilor cu modul portret. Bretonul de pe partea din față sub formă de picătură găzduiește o cameră de 25 de megapixeli cu F/2.0. Senzorul de amprentă este pe spate.

În ceea ce privește autonomia micuțului, aceasta este asigurată de un acumulator de 3500 mAh ce se încarcă cât se poate de repede datorită tehnologie proprietare Oppo VOOC Flash. Aparent, vei câștiga două ore de conversații după doar 5 minute la priză. Sistemul de operare preinstalat este Android 8.1 Ore mascat cu interfața ColorOS 5.2. În funcție de preferință, vei putea pune mâna pe noul Oppo în culorile Sunrise Red, Twilight Blue și Starry Purple.

Oppo F9 Pro pic

Citește și: