VIDEO: LG V30 a ajuns în mâna directorului de imagine al Game of Thrones

LG V30 a fost prezentat la IFA 2017 și este un telefon high-end din partea sud-coreenilor. Acum poți vedea și cât de bun e în mâna unui profesionist. 

LG V30 are un ecran de 6 inci la rezoluție QuadHD, cel mai bun procesor al momentului, dar mai important e că are două camere foto: Una de 16 megapixeli cu f/1.6 și una de 13MP cu f/1.9, iar cea dintâi beneficiază de stabilizare optică. Acest ansamblu a și fost testat de David Franco, directorul de imagine responsabil de Game of Thrones, Westworld și Minority Report.

Nu este un videoclip care să te emoționeze sau să-ți dea lumea peste cap, ceea ce reiese și din titlu: A Day in the Life. Sunt secvențe surprinse prin oraș, cu fiul său, cu diverse moduri de colorizare. Calitatea este ceea ce te-ar putea interesa și aici LG V30 se descurcă foarte bine. Totuși, încă e sesizabil că LG n-a rezolvat câteva probleme importante, cum ar fi redarea detaliilor.

Franco susține c-a ales un LG V30, pentru că atunci când cercetează o locație nouă pentru filmări nu ia un DSLR cu el. „Îmi folosesc telefonul ca să documentez totul. Mă ajută în numeroase ocazii să-mi dau seama de poziția soarelui [și alte elemente pe care le folosim în videouri]”, a detaliat acesta într-un interviu pentru AdWeek (unde și poți vedea videoul).

Nu te gândi însă că totul a venit, așa, din senin. Este un parteneriat cu LG, ca să fie promovat V30. Cum compania se laudă că are un telefon gândit și pentru videografi, el putea fi un om bun să demonstreze asta. „Pot spune, din experiența personală, că acest telefon a ridicat ștacheta, aducând funcționalități video profesionale în mâinile tuturor”, a mai spus acesta. În cazul folosirii acestui telefon, el a utilizat Cine Video Mode și a colorizat cu Cine Effect.

16:10 26.09.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video