Prima imagine cu Joaquin Pheonix ca Joker te va surprinde

Prima imagine cu Joaquin Pheonix ca Joker te va surprinde

Todd Phillips, regizorul filmului Joker, a dezvăluit pe Twitter prima imagine cu Joaquin Pheonix în rolul celebrului Joker din universul Batman, iar rezultatul este unul surprinzător.

Aici nu avem fond de ten, vopsea verde sau buze roșii și niciun zâmbet dement. Ci avem un portret al unui om care pare normal, dar, în același timp, se simte că ceva nu este în regulă. Descrierea care însoțește imaginea mi se pare extrem de potrivită (Arthur.) deoarece acestă imagine îl portretizează pe omul Arthur Fleck, înainte să devină jokerul care să-i facă zile fripte lui Batman.

În imagine vedem un comedian de standup, care nu are prea mult succes, la un pas de a deveni o amenințare pentru un întreg oraș. Acțiunea poveștii va avea loc în anii 80 în Gotham City, iar familia Wayne va fi reprezentată de Thomas Wayne, tatăl lui Batman. Filmul va fi realizat în parteneriat cu DC, iar scenariul producției va fi asigurat de Scott Silver ce are la activ câteva filme interesante precum 8 Mile, The Fighter sau The Finest Hours.

Filmul se anunță a fi unul promițător, mai ales dacă se concetrează pe aspectele dramatice care l-au determinat pe Arthur Fleck să devină Joker. De asemenea, interesant pare și faptul că regia filmului va fi făcută de Todd Phillips, cunoscut pentru comedii precum The Hangover sau Due Date. Așadar, rămâne de văzut cum va gestiona acestă dramă și dacă povestea va include și momente amuzante.

Joker se află în pre producție, iar printre actori, pe lângă Joaquin Pheonix, se speculează faptul că îi vom vedea pe Robert De Niro, Marc Maron și Zazie Beetz în câteva roluri. Filmul ar trebui să aibă premiera pe 4 octombrie 2019 în Statele Unite.

Totuși, acesta nu este singurul Joker pe care o să-l vezi în filme în următoarea perioadă. Un Joker va apărea în Suicide Squad 2 (tot Jared Leto?), unul în serialul Gotham City Sirens și va apărea și în filmul dedicat lui Harley Quinn.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: