Anatomia supereroilor ca Batman și Superman e fascinantă

Anatomia supereroilor ca Batman și Superman e fascinantă

Poate ai avut curiozitatea aceasta, poate nu, dar DC te lasă acum să arunci un ochi în interiorul supereroilor și  răufăcătorilor săi și să înțelegi mai bine anatomia lor.

În septembrie, se va lansa cartea „Anatomy of a Metahuman”, o carte plină de referințe la benzile desenate DC, în care vei regăsi explicațiile științifice ale puterilor supereroilor și răufăcătorilor DC.

Cartea este scrisă de S.D. Perry și Matthew Manning și este publicată de Insight Editions. Ea are mai multe capitole, care cuprind atât membrii Justice League, precum Superman și Aquaman, cât și cele mai malefice personaje, precum Darkseid și Doomsday.

Femeia din spatele desenelor este Ming Doyle. Ea a oferit fanilor DC un mic sneak peek la paginile cărții în care se regăsesc ilustrațiile sale – ilustrații care reușesc să reunească frumosul și bizarul acestor personaje fictive.

Cartea, fără dar și poate, este intrigantă pentru fanii DC și a supereroilor în general, pentru că oferă o perspectivă nouă asupra unor personaje cunoscute și familiare. Dar partea cea mai interesantă nu sunt ilustrațiile în sine. „Anatomy of a Metahuman” este prezentată drept o carte din interiorul universului DC, realizată de însuși Bruce Wayne.

„Cartea aceasta uimitoare și unică detaliază abilitățile incredibile ale personajelor din benzile desenate DC ca niciodată până acum”, scrie Amazon despre carte. „De la teorii detaliate despre cum pot ochii lui Superman să emită raze și până la o explorare în profunzime a cum poate Aquaman să respire sub apă, cartea pătrunde cele mai adânci secrete ale acestor personaje clasice”.

Așadar, până în septembrie, rămâi cu desenele astea. Dacă vei reuși să intri în posesia cărții după lansare, descrierea de pe Amazon promite că viziunea ta asupra metaoamenilor se va schimba pentru totdeauna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Gizmodo