08 mart. 2018 | 08:32

Huawei P20 și P20 Pro fac valuri online în cele mai noi imagini

ACTUALITATE
Huawei P20 și P20 Pro fac valuri online în cele mai noi imagini

Următorul smartphone de top care va face valuri în următoare perioadă este Huawei P20. Telefonul se va lansa pe 27 martie în trei variante, Pro, Lite și standard.

Anul acesta, vom vedea o serie stufoasă de terminale mai mult sau mai puțin scumpe care vor avea în partea de sus a ecranului ”un breton” similar cu cel de pe iPhone X. Ieri, am aflat că LG G7 va integra aceeași trăsătură de design, iar din noile postări pe Twitter ale lui Evan Blass, se pare că și Huawei P20 va fi construit pe aceleași principii.

huawei-p20-leaked-render

Huawei P20 a fost subiectul multor zvonuri în ultimele săptămâni, dar noile imagini ajunse pe internet ne ajută să ne formăm o imagine clară legată de designul celor trei terminale care vor face parte din această serie. După cum se poate vedea în postarea de pe Twitter integrată mai jos, @evleaks confirmă mai multe particularități pe care le-am bănuit în trecut.

În mod evident, vor exista diferențe de hardware între ele, dar cel puțin din față, vor arăta cam la fel. Huawei P20 Lite și Huawei P20 vor avea un spate similar, în timp ce versiunea Pro va fi imposibil de confundat datorită celor trei camere de pe spate. Până la această oră, nu a mai ajuns pe piață nici un smartphone cu trei camere principale. Tot la capitolul particularități de diferențiere între modele, intră senzorul de amprentă de pe spatele la Huawei P20 Lite. Celelalte două versiuni integrează cititorul de amprentă în ecran sau au renunțat la el în favoarea unui mecanism eficient de recunoaștere facială, la fel ca în cazul iPhone X. Acest detaliu nu se cunoaște încă.

În acelaș interval de 24 de ore, a ajuns online și imaginea de marketing de mai sus pe Weibo, Twitter-ul chinezesc. Aceasta reiterează data de 27.03.2018 pentru conferința de anunțare a dispozitivelor și ne promite că ”vom vedea mai mult cu AI – inteligență artificială”. ”Mooore” (mai mult) este scris cu trei de ”o” în loc de unul singur, ca o referință la cele trei camere de pe P20 Pro.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele