LG G7 va fi adevărata clonă de iPhone X

LG G7 va fi adevărata clonă de iPhone X

Toate informațiile care se cunosc la această oră despre LG G7 sunt doar speculații, dar au fost suficiente pentru a facilita realizarea acestui concept de către TechnoBufallo.

LG nu mai face foarte mulți bani din telefoane mobile, iar această situație nu se va remedia prea curând. Din fericire pentru sud coreeni, mai au însă suficient de multe resurse financiare, încât să se arunce la niște experimente curajoase. Printre ele, s-ar putea număra și iminentul LG G7, vârful de gamă al companiei pentru 2018.

Piața de mobile continuă să fie definită de către Samsung și Apple, iar această situație nu se va schimba în viitorul apropiat. Cu toate acestea, foarte multe companii asiatice sunt de părere cu au resursele necesare pentru a ataca poziția privilegiată în piață a celor doi lideri. În acest scop, LG va lansa G7, un terminal de top cu o performanță peste medie și particularități de design care par să fie împrumutate de la iPhone X.

Până la această oră, sud coreenii s-au sfiit să ofere detalii clare despre LG G7, dar având în vedere ineficiența giganților din tech de a păstra un secret, putem să avem un pic de încredere în zvonurile din ultimele săptămâni. Pornind de la acele speculații, redactorii TechnoBuffalo au apelat la ajutorul designerului Ben Geskin pentru a realiza un concept de G7 inspirându-se de informațiile ce au circulat online de curând.

În mod previzibil, LG G7 se va alinia la trendul din piață în materie de telefoane de top. Va include o ramă foarte discretă, aproape inexistentă, pe toate cele patru margini. Deși este în continuare dificil să ne împăcăm cu pata neagră de pe marginea superioară, respectivul breton tinde să devină o constantă din momentul în care Apple l-a integrat în iPhone X.

În privința lansării efective, ne așteptăm că LG G7 să fie anunțat în această primăvară.

2 LG-G7-Neo-Concept-TechnoBuffalo

Citește și: