06 mart. 2018 | 08:13

Prețurile ”oficiale” la Huawei P20, P20 Pro și Lite sunt generoase

ACTUALITATE
Prețurile ”oficiale” la Huawei P20, P20 Pro și Lite sunt generoase

La fel ca ceilalți giganți din piața de mobile, Huawei întâmpină dificultăți majore în a păstra secretele referitoare la viitoarele sale smartphone-uri de top, Huawei P20, P20 Pro și P20 Lite.

În ultimele săptămâni, au început să circule pe internet o serie stufoasă de detalii referitoare la vârfurile de gamă pe care Huawei le are planificate pentru prima jumătate a acestui an. În contextul în care Huawei a devenit de curând al treilea cel mai mare producător de mobile, după Samsung și Apple, presiunea este un pic mai mare pe gigantul asiatic.

Fanii brandului chinezesc așteaptă cu interes să afle ce funcții și dotări noi va anunța Huawei pentru a concura cu iPhone X și Galaxy S9. Până la lansara efectivă însă, trebuie să ne mulțumim cu speculații apărute din diverse colțuri ale lumii. Anunțul oficial cu referire la Huawei P20, Huawei P20 Pro și Huawei P20 Lite este programat pentru 27 martie și va avea loc la Paris.

Detalii despre configurația hardware a aparatelor au mai ajuns online în trecut și, cel puțin pe partea de performanță, nu ar trebui să avem surprize. În schimb, va fi interesant să vedem cât de capabil va Huawei P20 Pro pe partea de captură foto și dacă va reuși să detroneze telefoane precum iPhone X sau Google Pixel 2 din top.

[readmore]

Pe lângă hardware și artificii software, cei mai mulți sunt curioși de prețurile sub care se vor comercializare cele trei telefoane. Acestea au apărut pe Twitter de curând și par să fie cele adevărate. Nu de alta, dar Roland Quandt a mai avut dreptate de câteva ori în trecut, când vine vorba de gadgeturi nelansate.

Huawei P20 va avea un preț de 679 de euro, Huawei P20 Pro va sări la 899 de euro, iar Huawei P20 Lite se va comercializa cu 369 de euro. Dintr-un punct de vedere, prețurile nu sunt exagerate, dar sunt cu siguranță mai mari decât cele practicate pentru modelele lansate în 2017.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele