Huawei Mate 20 Pro are o surpriză neplăcută pentru cine vrea stocare

Huawei Mate 20 Pro are o surpriză neplăcută pentru cine vrea stocare

Huawei Mate 20 Pro va fi prezentat pe 16 octombrie. Până atunci, mai avem o rundă de zvonuri și imagini „neoficiale”. Printre acestea s-a strecut o informație importantă.

Telefoane de gaming sunt la modă și Huawei nu vrea să piardă trenul. Drept urmare, Huawei lansează un telefon de gaming uriaș, alături de Huwei Mate 20 Pro.

Chinezii ar păstra telefonul rece prin utilizarea unui heatpipe dispus de-a lungul carcasei, astfel încât telefonul să nu se mai încingă. E de așteptat ca Huawei Mate 20X să aibă un ecran de 7,2 inci Full HD+ OLED, procesorul Kirin 980 și, eventual, 8 GB de memorie RAM.

Pentru ca telefonul să reziste la orele de joc petrecute în Fortnite sau PUBG, Mate 20 X ar avea un acumulator de 5.000 mAh. Vom vedea dacă așa va fi și cum se va diferenția de Huawei Mate 20 Pro cât de curând.

mate 20x

De cealaltă parte, Huawei Mate 20 Pro e așteptat cu stocare de până la 512 GB, baterie de 4.200 mAh și rezistență la apă și praf. Sistemul de operare va fi Android Pie cu interfața EMUI 9.

Acesta ar avea și surpriza neplăcută de care ziceam la început. În loc de un slot microSD pentru carduri de memorie, ar veni cu un „card nano de memorie”. E un sistem propriu Huawei cu un card sub forma unei cartele nano SIM. Ar avea capacități de până la 256 GB. Ar fi o decizie cel puțin ciudată dacă va face așa ceva.

Huawei Mate 20 Pro (8)

Segmentul de telefoane de gaming se aglomerează. Razer a scos versiunea a doua a telefonului său de gaming, Asus se pregătește să lanseze Asus ROG Phone și acum Huawei intră pe fir. Aceste telefoane promit o experiență de joc mai bună, sisteme de răcire puternice pentru că supraîncălzirea este o problemă frecventă, dar și rate de refresh a ecranelor mai mari, 120 Hz.

Totuși, pe un telefon de top precum Samsung Note 9 sau iPhone Xs Max o să te joci la fel de bine ca pe un Asus ROG Phone sau Razer Phone 2 așa că nu trebuie să-ți faci griji că nu o să te poți juca pe telefonul tău non-gaming.

 

Căștile similare Apple AirPods pe care Huawei le va lansa.
Citește și: