Cele mai noi imagini cu Huawei Mate 20 Pro îți arată ce să aștepți

Cele mai noi imagini cu Huawei Mate 20 Pro îți arată ce să aștepți

Nu mai este mult timp până la lansarea oficială, dar noi informații despre noile telefoane Huawei apar aproape zilnic.

Zilele trecute am văzut imagini cu noul Huawei Mate 20 Pro, iar acum este rândul lui Huawei Mate 20 să iasă în față. Se pare că Huawei Mate 20 va fi puțin mai mare decât versiunea Pro, având o diagonală de 6,5 inci față de cei 6,3 inci ai versiunii Pro.

Totuși, există un minus. În timp ce Mate 20 Pro are un ecran AMOLED cu o rezoluție Quad HD+, Mate 20 va avea un panou LCD cu o rezoluție Full HD+. Și Mate 20 va avea designul cu o mică crestătură a ecranului, în formă de picătură, în timp ce Mate 20 Pro ar urma să aibă un sistem sofisticat de recunoaștere facială ca iPhone și drept urmare o crestătură mai mare.

Ce altceva mai observăm în aceste randări este faptul că pe spate se află un scanner de amprentă, nu unul amplasat sub display, cum ar trebui să aibă varianta Mate 20 Pro.

Huawei Mate 20 Pro va avea 8GB RAM și o cantitate foarte generoasă de 512GB de spațiu de stocare. Probabil Mate 20 va merge pe varianta cu 6 GB RAM și un spațiu de stocare de 256 GB.

Totuși, ambele modele vor avea același procesor de 7 nm, Kirin 980 și ambele vor avea un sistem de trei camere pe spate. Vom afla la lansarea oficială despre ce fel de camere este vorba și dacă sunt diferențe între cele două modele la acest capitol.

Apple a fost prima companie care a lansat un procesor de 7nm, iar Huawei o va urma. Chinezii spun că procesorul lor este totuși mai bun și mai rapid decât A12 Bionic al Apple.
Procesorul Huawei are 6,9 miliarde de tranzistori, la fel ca A12, iar chinezii susțin că procesorul este 75% mai performant decât generația anterioară de procesoare și cu 46% mai rapid în ceea ce privește procesarea informațiilor de către GPU.

Citește și: