Telefonul de gaming ASUS ROG Phone are o dată de lansare oficială

Telefonul de gaming ASUS ROG Phone are o dată de lansare oficială

Despre ASUS ROG Phone am vorbit de câteva ori, de când a fost anunțat oficial de către companie, iar acum avem și o dată de lansare a telefonului de gaming.

Telefoanele de gaming au început să apară pe piață și, chiar dacă nu sunt prea multe, tot ai avea de unde să alegi dacă vrei unul. Fiecare mizează pe ceva care să-l scoată în evidență, iar ROG Phone, de la ASUS, ar putea avea cei mai mulți ași în mânecă.

Noul ASUS ROG Phone ar urma să fie dezvăluit la New York, în cadrul unui eveniment care va avea loc pe 18 octombrie. Informația e una oficială, deoarece a fost postată chiar pe contul de Twitter al Asus North America.

 

Telefonul va costa aproape 1.050 de dolari pentru varianta cu 512 GB de stocare, iar accesoriile ar trebui să coste singure în jur de 970 de dolari. În total, te uiți la un preț de aproximativ 2.000 de dolari, adică peste 10.000 de lei. Probabil acesta va fi cel mai mare dezavantaj al telefonului și a popularității acestuia.

ASUS ROG Phone e aproape gata să intre la vânzare, iar dacă îți cumperi toate accesoriile disponibile, vei primi pachetul-troller.

Nu e chiar ceva pentru toată lumea, dar sigur e ceva pentru fanii produselor ROG. Chiar și telefonul vine într-o cutie neconvențională, care îți amintește mai degrabă de o prismă.

Smartphone-ul vine și cu o serie de accesorii interesante, care să-ți facă sesiunile de gaming mult mai interesante. Telefonul poate fi accesorizat cu un controller GameVice, de un dock handheld cu un al doilea ecran și cu o baterie de 6.000 mAh, cu un dock clasic pentru desktop, cu un dock WiGig, care te ajută să faci streaming jocurilor pe un display extern, dar și cu AeroActive Cooler.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: