10 oct. 2018 | 08:24

Fortnite ajunge în magazine, într-o variantă specială, pe bani

ACTUALITATE
Fortnite ajunge în magazine, într-o variantă specială, pe bani

Fortnite continuă să fie unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului, iar creatorii săi vor să lanseze și o variantă pe bani.

Dacă e să te iei doar după titlu și știi deja că Fortnite e un joc gratuit, atunci mișcarea celor de la Epic Games ți se pare absurdă. Cu toate acestea, dezvoltatorii jocului au un plan mult mai bun decât ”hai să-ți luăm bani pe un joc gratis”.

Creatorii vor lansa o versiune fizică a jocului, pe care o vei putea găsi în magazine, la timp pentru sărbătorile de iarnă. Epic Games intră într-un parteneriat cu Warner Bros. pentru a crea Fortnite: Deep Freeze Bundle. Această ediție fizică va fi disponibilă pentru PS4, Xbox One și Nintendo Switch, iar în magazine va ajunge pe 13 noiembrie.

Prețul acestei versiuni este de 30 de dolari, dar nu vei da banii pe un joc gratis. În acest bundle fizic vei primi mai multe obiecte: Frostbite Outfit, Cold Front Glider, Chill-Axe Pickase și Freezing Point Back Bling. Aceste obiecte costă, împreună, 2000 V-Bucks, adică 20 de dolari. De asemenea, pe lângă ele primești și 1.000 V-Bucks, care costă 10 dolari.

Împreună, cele două bonusuri ar costa 30 de dolari, adică fix prețul din magazine al acestui bundle. Deep Freeze Bundle va fi lansat și digital și vei putea cumpăra aceleași lucruri la același preț.

Scopul nu este ca Epic Games să facă bani din varianta digitală, ci să aibă o prezență vizibilă în magazinele fizice, la timp pentru Crăciun. Tocmai de aceea, 30 de dolari pare a fi prețul perfect; 40 ar fi prea mult, iar 20 ar fi cam puțin. Mai mult, dacă cumperi varianta de Xbox One, vei fi unul dintre norocoșii care primesc chiar un disc cu jocul. În celelalte cutii vor fi disponibile doar coduri.