03 apr. 2018 | 08:33

Huawei Honor 7A arată foarte bine, pentru cât costă

ACTUALITATE
Huawei Honor 7A arată foarte bine, pentru cât costă

Huawei a dezvăluit în urmă cu câteva zile noul smartphone Honor 7A. Aceasta face parte din seria de gadgeturi mai accesibile ale brandului.

În teorie, Honor este un brand independent care activează sub Huawei. De cele mai multe ori însă, smartphone-urile Honor continuă principiile de design și incorporează dotări hardware similare precum telefoanele mai ieftine ale producătorului asiatic. În cazul noului Honor 7A, acesta este menit să funcționeze ca o alternativă un pic mai ieftină pentru Huawei P20 Lite, anunțat în urmă cu aproximativ o săptămână.

Honor 7A este cel mai nou dispozitiv entry-level al chinezilor. Acesta se va comercializa nesubvenționat în China la un preț de aproximativ 130 de dolari pentru varianta cu 2GB RAM și o memorie internă de 32GB. Ci care își doresc un GB de RAM în plus vor face saltul până la aproximativ 160 de dolari. Dispozitivul poate fi deja comandat de la o serie de site-uri chinezești, precum Huawei Mall, Tmall sau JD.com.

În rest, vorbim deja de o combinație consacrată de particularități de design. Honor 7A va fi construit în jurul unui panou de 5,7 inci cu un raport de aspect de 18:9 și o rezoluție nativă de 720 x 1440 pixeli. Pentru procesare, se va folosi de un Snapdragon 430 de la Qualcomm. Deși nu este cel mai sprinten SoC, ar trebui să facă o treabă decentă când vine vorba utilizarea de zi cu zi. Având în vedere că este totuși un procesor mai nou, este puțin probabil să te dezamăgească.

Senzorul de amprentă va fi integrat pe spatele telefonului, într-o locație destul de confortabilă pentru majoritatea utilizatorilor. Partea de captură va fi asigurată de un senzor principal de 13 megapixeli și un al doilea senzor de 2 megapixeli pentru realizarea efectului bokeh. Pe partea de filmare, este limitat la Full HD 1080p. Amatorii de selfie-uri vor fi nevoiți să se mulțumească cu cadre de 8 megapixeli îmbunătățite de un bliț frontal. Suportă până și deblocare facială.

Huawei Honor 7A 2

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele