Honor 9 lansat oficial: specificații, preț, disponibilitate

Honor 9 lansat oficial: specificații, preț, disponibilitate

Honor 9 este unul dintre primele smartphone-uri lansate sub brandul Huawei, după ce acesta a devenit o entitate de sine stătătoare.

Deși ați fi tentați să afirmați că vorbim de Huawei Honor 9, numele său comercial este doar Honor 9. Acesta este cel mai recent vârf de gamă al chinezilor și vine cu un set remarcabil de specificații la un preț accesibil. Terminalul nu vine la pachet cu o experiență ,,curată” de Android, iar procesorul folosit este creat de Huawei. Pachetul complet însă, are multe atuuri care v-ar putea atrage. În definitiv, s-ar putea să fie cel mai ieftin smartphone cu două camere principale.

Honor 9: specificații

În privința amplasării în linia de produse a companiei, noul Honor 9 este urmașul Honor 8 și împărtășește o parte dintre specificații cu Honor 8 Pro, lansat la începutul acestui an. Honor 9 este construit în jurul unui panou Full HD 1080p cu diagonala de 5,15 inci. La interior ascunde o combinație dintre un SoC octa core Kirin 960 format din 4 nuclee la 2,4GHz și alte 4 la 1,8GHz, 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Prin intermediul unor carduri microSD, puteți completa spațiul de stocare cu până la 256GB.

Honor 9 se încarcă prin intermediul unui port USB Type-C, devenit standard în industrie și include un senzor de amprentă pe partea din față. În privința designului, partea din față este dominată de un ecran curbat pe margini, un detaliu care îl face foarte atrăgător, dar s-ar putea să vă motiveze să investiți într-o husă.

Similar cu Huawei P10, Honor 9 vine pe spate cu două camere principale. Ambele folosesc un senzor de 12 megapixeli împerecheat cu echivalentul monocrom de 20 de megapixeli. Acesta detaliu vă ajută să faceți capturi mai detaliate în format alb-negru, dacă vă încântă formatul.

Interfața nativă Android 7.0 este acoperită de Huawei Emotion UI 5.1. Deși vorbim de o interfață proprietară, aceasta a fost simplificată și se apropie destul de mult de ceea ce oferă Google în format standard.

Honor 9: preț și disponibilitate

La această oră, Honor 9 poate fi cumpărat doar în țările europene, deci nu ar trebui să întâmpinați dificultăți în a-l achiziționa în România. Prețul său de achiziție nesubvenționat este de 430 de euro. Momentan este disponibil pentru precomandă pe Amazon în culoarea Sapphire Blue, dar va fi probabil achiziționabil și pe negru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: