Honor V20 de la Huawei face valuri cu 48 megapixeli, pe final de 2018

Honor V20 de la Huawei face valuri cu 48 megapixeli, pe final de 2018

La începutul acestei luni, au început să apară speculații legate de un nou smartphone de top al celor de la Huawei. Era vorba de un gadget lansat sub brandul Honor cu numele Honor V20 sau View 20, în funcție de țara din care îl cumperi.

Huawei începe să se afle într-o poziție privilegiată pe mapamond, iar pentru a și-o menține, continuă ritmul lansărilor de mobile la intervale regulate de timp. În ultimele luni, un smartphone a fost mai interesant decât precedentul, iar Honor V20 nu este o excepție de la regulă. Acesta face parte din curentul aparatelor cu o gaură în ecran pentru camera frontală, care va deveni standard în 2018.

Lansat de curând în China, Honor View 20 va avea parte de un al doilea eveniment la Paris, pentru versiunea europeană, cu servicii Google. Telefonul va rămâne în istorie ca fiind printre primele cu o gaură în ecrand, dar mai are câteva particularități remarcabile. În primul rând, are o cameră principală de 48 de megapixeli cu un senzor CMOS Sony IMX586 în spate cu diametrul de 1/2 inci. Acestuia i se alătură un al doilea senzor de adâncime pentru fotografiile cu mod portret. Camera frontală este de 25 de megapixeli.

Honor V20 de la Huawei este construit în jurul unui panou LCD de 6,4 inci cu o rezoluție Full HD 1080p. Are un raport lungime lățime neobișnuit de 19,25:9. Partea de procesare este asigurată de SoC-ul de top Kirin 980 produs in house de Huawei. În funcție de buget, îl poți achiziționa cu 6GB RAM sau 8GB RAM și o memorie internă de 128 sau 256GB. Senzorul de amprentă este unul tradițional pe spatele telefonului.

Pe partea de software, telefonul vine preinstalat cu cea mai recentă versiune de Android și noul EMUI. Datorită unor artificii de procesare, Honor V20 (View 20) poate realiza fotografii în modul Super Night View, cu expunere prelungită fără trepied sau alte artificii. Acumulatorul este de 4000 mAh și se încarcă foarte rapid cu 4,5V și 5A. Prețul de pornire pentru el este de 435 de dolari (6GB RAM/128GB memorie internă) și ajunge până la 580 de dolari (8GB RAM /256GB memorie internă). Pe 22 ianuarie vom afla când va ajunge în magazinele de la noi.

Huawei Honor V20

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: