Acest hard disk conectat la internet te scapă de probleme de care nu știai

Gnarbox 2.0 este hard disk-ul care se poate conecta la internet. Va avea o capacitate de 1TB și vei putea încărca rapid orice fișier, direct pe telefon.

Gnarbox 2.0 îți va fi de un real ajutor atunci când pleci în vacanță și vrei să-ți eliberezi cardul de memorie al aparatului foto și să stochezi fotografiile în laptop. Acest hard-disk, cu o capacitate de 1TB te scapă de stresul de a căra laptopul cu tine, mai ales că transferul datelor pare să dureze o veșnicie atunci când descarci sute sau mii de imagini.

În locul computerului, Gnarbox se poate conecta direct la telefonul tău mobil și vei putea să și editezi la fața locului fotografiile din vacanță. În sfârșit, nu vei mai fi nevoit să aștepți până te întorci acasă pentru a descărca toate imaginile pe care le-ai făcut.

Gnarbox 2.0 îți permite șă inserezi și un card SD pe care vei putea face un backup al datelor pe care vrei să le încarci. Această opțiune reprezintă o actualizare a modelului predecesor, Gnarbox 1.0, care oferea același spațiu portabil impresionant.

Gnarbox 2.0 este compatibil cu toate modelele Samsung din gama S, Google Pixel și majoritatea dispozitivelor Apple. Hard diskul vine la pachet și cu o aplicație numită Sequence, care te lasă să vizualizezi înregistrările video pe telefon și să selectezi segmente din acele videouri și să le editezi. Poți face asta cu programele de editare de top actuale.

Gnarbox a încheiat un parteneriat cu Adobe Lightroom și Dropbox, ale căror softuri le are integrate.

O altă performanță a hard-diskului Gnarbox este viteza de transfer a datelor ultra rapidă, care ar trebui să fie indispensabilă oricărui dispozitiv portabil de stocare.

Gnarbox este foarte util fotografilor profesionițti deoarece capacitatea de 1TB permite stocarea a mii de fotografii în format RAW, iar după editare, le pot trimite direct în Dropbox. Pe lângă memoria internă de 1TB NVMe SSD, hard-diskul are integrat un procesor Intel Quad Core, de 2,40 GHz și o memorie RAM de 4 GB.

În plus, are baterie detașabilă care poate fi înlocuită. Gnarbox 2.0 urmează să fie lansat pe piață anul acesta, prin luna septembrie și va fi disponibil pe site-ul Kickstarter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge