Dropbox pentru Xbox One te ajută să-ți vezi pozele pe consolă

Dropbox pentru Xbox One te ajută să-ți vezi pozele pe consolă

Xbox One, cel puțin momentan, este cea mai bine vândută consolă, iar cu aplicația Dropbox a devenit semnificativ mai utilă.

În principiu, există foarte multe motive să vă achiziționați o consolă, dar cele mai multe dintre ele au legătură cu plăcuta activitate de gaming. Pe de altă parte însă, Xbox One rulează o variantă modificată de Windows și era doar o chestiune de timp până când, pe respectiva platformă, să apară și aplicații dedicate altor activități.

Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că tocmai a fost lansată prima aplicație pentru acces la cloud. Aceasta este creată de Dropbox și include un set de funcții pe care le cunoașteți deja din versiunile de mobil ale serviciului, dar și un amalgam de opțiuni dedicate consolei Microsoft.

Dropbox pentru Xbox One este o nouă aplicație gratuită pe care o puteți descărca din Microsoft Stoare. Aceasta vă permite să vă accesați toate fișierele pe care le aveți salvate în cloud, direct pe televizor, indiferent dacă este vorba de filme și poze sau alte tipuri de fișiere. Puteți descărca diverse fișiere din cloud pentru acces offline, dar, mai ales în cazul filmelor, există și posibilitatea redării lor direct de pe serverele Dropbox, în timp real, fără download în prealabil.

Folosind controllerul dedicat de Xbox vă va fi foarte ușor să interacționați cu fișierele voastre, să le mutați dintr-o parte în alta sau să le ștergeți. Puteți atașa comentarii fișierelor pe care le partajați cu alți utilizatori de Dropbox, dar există și o varietate de opțiuni pentru urcarea fișierelor de pe Xbox One în cloud. Dacă faceți, de exemplu, foarte multe capturi de ecran, acestea pot fi importate cu ușurință în Dropbox pentru a le accesa de pe un PC, Mac sau chiar și de pe mobil. Pentru a iniția descărcarea noului utilitar, folosiți acest link.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo