22 oct. 2018 | 14:06

Dacă vrei stocare oriunde ajungi, aceste două produse noi te vor ajuta

ACTUALITATE
Dacă vrei stocare oriunde ajungi, aceste două produse noi te vor ajuta

ADATA a anunțat lansarea a doua hard disk-uri externe. Se numesc HD680 și HV320, iar unul dintre ele e gândit pentru protecție totală, pe când al doilea e mai potrivit pentru cine vrea design.

ADATA a lansat noile hard disk-uri externe HD680 și HV320 cu capacități considerabile. HD680 este proiectat pentru a oferi o protecție robustă și vine cu o capacitate de până la 2 TB. HV320 este destinat portabilității și eleganței și oferă o capacitate de până la 5 TB.

Conform ADATA, modelul HD680 a fost testat pentru a respecta standardul militar american MIL-STD-810G 516.6 și realizează acest lucru cu ajutorul unei construcții cu trei straturi, care constă dintr-o carcasă din silicon pentru absorbția șocurilor, un buffer robust și un montaj amortizat pentru unitatea hard disk. Despre modelul precedent poți citi pe PLAYTECH.

Adata SSD extern HD680

Această construcție robustă permite HD680 să reziste la căderi de până la 1,22 metri. În plus, HD680 dispune de senzori de șoc care informează utilizatorii prin intermediul indicatorului LED atunci când impactul sau agitarea a avut loc și de criptare AES pe 256 de biți care păstrează datele protejate prin parolă. HD680 este disponibil în trei culori – negru, albastru, galben – și are un canal special care servește ca un loc convenabil pentru a stoca cablul USB detașabil.

În ceea ce privește modelul HV320, poate stoca până la 5 TB. Utilizatorii pot alege din trei culori – negru, alb, albastru. Este echipat cu senzori de șoc și criptare AES 256-biți.

Disponibilitatea exactă a noilor produse HD680 și HV320 poate varia în funcție de regiune. Totuși, dacă nu vrei să aștepți, poți deja să cumperi un hard disk extern în România. Un model ceva mai rezistent de la același producător este SD600.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele