Grand Theft Auto V se apropie de o realizare monumentală

Grand Theft Auto V se apropie de o realizare monumentală

Grand Theft Auto V, cel mai recent joc din legendara franciză a celor de la Rockstar, este pe cale să depășească un nou record de popularitate.

Cu toate că e cel mai nou joc din seria creată de Rockstar, Grand Theft Auto V a apărut acum aproape cinci ani. Pe fondul prestației extrem de bune a jocului, s-ar putea să mai avem ceva de așteptat până să vedem următorul titlu din serie.

Varianta multiplayer a lui V este probabil mai populară decât și-ar fi imaginat și creatorii, reușind să aducă încasări de peste 6 miliarde de dolari companiei.

Cu asemenea cifre la purtător, e lesne de înțeles de ce vom mai avea de așteptat pentru GTA VI. Jocul despre care vorbim e pe cale să treacă de un alt prag important în curând, cel al numărului de unități vândute.

În mai, Take-Two anunța că au fost vândute 95 de milioane de copii de Grand Theft Auto V, cu mențiunea că în primul trimestru al anului, vânzările au fost chiar peste așteptări. În SUA, de exemplu, titlul a fost al treilea cel mai bine vândut în luna iunie, cu toate că deja are o vechime de câțiva ani.

Compania a anunțat acum că jocul s-a vândut în aproape 100 de milioane de exemplare. Odată cu trecerea acestui prag, GTA V va intra într-un club destul de select, unde va avea alți doi parteneri. Pe primul loc în topul mondial se află Tetris, cu 170 de milioane de unități vândute, iar pe locul doi găsim Minecraft, cu 144 de milioane de copii vândute.

Rockstar nu are de gând să lase jocul să moară prea curând. Deși a oferit până acum o varietate mare de conținut pentru segmentul GTA Online, dezvoltatorul a promis că va adăuga elemente noi de joc în săptămânile și în lunile următoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: gamespot.com