Google Pixel 3 XL apare în noi imagini render

Google Pixel 3 XL apare în noi imagini render

Google Pixel 3 se transformă ușor, ușor într-o obsesie pentru cei pasionați poate prea mult de telefoanele Google. Acum, cineva și-a imaginat cum ar putea arăta viitorul Google Pixel 3 XL.

Ce poți să faci când te plictisești? Te apuci să realizezi niște imagini render cu un produs despre care nu ai niciun habar, dar să-l creezi după propriile tale dorințe, cum ai vrea sau cum ar trebui să arate.

Un posibil design al viitorului Google Pixel 3 XL a fost dezvăluit pe Twitter de un anume Phone Designer. Dar nu a creat doar un singur model, ci trei, în culori diferite: pe negru, alb și albastru.

Au tot circulat, de câteva luni, tot felul de imagini, schițe, presupuneri și zvonuri despre cum ar putea arăta următorul telefon de la Google.

google pixel 3 xl

Cea mai recentă presupunere însă, e și cea mai artistică și, poate, cea mai reușită.

Aspectul exterior gândit de Phone Designer este inspirat din cel al lui Google Pixel 2 XL (evident), la fel și culorile (Panda și Kinda Blue). Astea sunt imagini cu care să-ți mai clătești ochii până la toamnă când vom putea vedea, într-adevăr, oficial, cum va arăta Google Pixel 3.

Dar ar fi bine să nu-ți faci speranțe prea mari, precum acești entuziaști de pe internet dornici să câștige vizualizări pe rețelele sociale. Google a stabilit deja un design pe care-l păstrează secret și nimeni nu știe, cu adevărat cum va arăta. Până acum, am găsit numai presupuneri.

google pixel 3 xl

Într-o postare precedentă, în care apărea un prototip, identificam și câteva specificații tehnice: 4 GB RAM, o memorie internă de 128 GB și, cel mai probabil, un Snapdragon 845.

Așteptările sunt deja mari de la Google Pixel 3, iar mulți sunt siguri că displayul va prezenta acea crestătură specifică pe noile telefoane, devenită aproape o modă de la care niciun producător nu vrea să facă rabat. Mai puțin Samsung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Pocket Now