Google Pixel 3 XL ar putea fi cel mai mare telefon de piață

Google Pixel 3 XL ar putea fi cel mai mare telefon de piață

Credeai că știi totul despre noile telefoane Pixel de la Google? Mai gândește-te, deoarece acestă nouă dezvăluire te va suprinde.

Un blogger ucrainean a reușit să obțină un model veritabil al Google Pixel 3XL și a făcut un video unboxing în care confirmă că alături de telefoane va veni și o pereche de căști USB-C. Totuși, nu asta este cea mai mare surpriză, ci că Pixel 3XL va avea o diagonală de 6,7 inci.

Din imagini nu-ți poți da seama dacă un telefon are o diagonală de 6,4 inci sau una de 6,7 inci, însă informația este confirmată de programul de benchmarking AnTuTu și se poate vedea în clip (minutul doi și 25 de secunde) că diagonala telefonului este de 6,7 inci.

Testul AnTuTu ne arată și că telefonul va avea o rezoluție de 2960 x 1440 pixeli, o cameră de 12 megapixeli pe spate, și un sistem dual de camere de 8 megapixeli în față și ne confirmă că telefonul va avea doar 4 GB memorie RAM. Ce mai știm despre telefon este că va avea un precesor Snapdragon 845 și un procesor grafic Adreno 630.

Înainte să luăm aceste informații ca fiind adevărate trebuie să ne uităm la baterie. Se pare că telefonul Pixel a devenit mult mai mare, dar asta nu înseamnă că și capacitatea bateriei a crescut. Dimpotrivă. Dacă Pixel 2XL avea o baterie de 3.500 mAh, Pixel 3XL ar veni cu una de doar 3.430 mAh. Nu pare credibil ca un telefon atât de mare să aibă o baterie atât de mică.

În același timp, alte informații dezvăluite de surse din industrie indicau către o diagonală de 6,2 inci.

Totuși, dacă este adevărat ceea ce vedem în imaginile bloggerului ucrainan, atunci Google ar avea pe piață cel mai mare telefon dintre cei mai importanți competitori. Mai mare decât telefoane Samsung sau iPhone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Forbes