Google Pixel 3 XL, sub cuțit: cât de bine rezistă telefonul de top

Google Pixel 3 XL nu are foarte multe săptămâni pe piață, dar a fost deja supus unor teste serioase de rezistență imortalizate în format video.

Telefoanele Google Pixel sunt unele dintre cele mai interesante alternative pentru creații Samsung, Apple sau Huawei. Deși nu sunt la fel de populare în fiecare colț al mapamondului, telefoanele Google ies de obicei foarte bine în măsurătorile de performanță. Cel mai recent test care a ajuns pe YouTube a fost realizat de cei de la JerryRigEverything și poate fi văzut mai sus.

Nu s-au livrat foarte multe unități de Pixel 3 și Pixel 3 XL, dar cei care s-au aruncat la precomenzi, se bucură deja de ele. În cazul în care ai așteptat un test de rezistență pentru a ști dacă să te arunci sau nu la o eventuală achiziție, clipul de mai sus ar trebui să-ți răspundă la toate întrebările.

Durabilitatea noului Google Pixel a fost măsurată de Zack Nelson și pare să ne arate că gigantul din Mountain View a făcut eforturi semnificative pentru a-și întări telefonul pe toate părțile. Dacă îl scapi de pământ, ar trebui să-l poți folosi fără niciun fel de emoții. Din păcate, pare să se zgârie totuși destul de ușor.

O sursă semnificativă de stres ar putea fi derivată din senzorul de amprentă de pe spate. Respectiva zonă pare să fie destul de susceptibilă la zgârieturi și nimic nu este mai frustrant decât să vezi că nu îți mai recunoaște degetele din cauza micilor zgârieturi care ar putea fi provocate dacă îți pui telefonul în același buzunar cu cheile. Nici măcar partea mată din josul carcasei de pe spate nu este imună la zgârieturi.

În final depinde cât de sensibil ești la astfel de particularități estetice. Dacă știi că nu reușești să ai grijă de telefon, cumpără-ți o husă imediat după achiziție. Dacă poți să trăiești cu câteva zgârieturi, ai în vedere că la trânte este mai rezistent decât pare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: