Google Pixel 3 și Pixel 3 XL au o dată oficială de lansare

Google Pixel 3 și Pixel 3 XL au o dată oficială de lansare

Google Pixel 3 și Pixel 3 XL au fost subiectul multor speculații în ultimele luni, iar cineva a reușit să și vândă câteva exemplare, înainte de lansarea oficială. Între timp, Google a programat un eveniment pentru dezvăluirea lor.

Seria de smartphone-uri Pixel a celor de la Google este una foarte apreciată în industrie și, cu fiecare model, a reușit să facă valuri la nivel global. Spre deosebire de Pixel și Pixel 2 însă, oficialii gigantului din Mountain View au fost foarte ineficienți în a ascunde detaliile referitoare la cea mai recentă iterație a smartphone-ului.

Toate particularitățile de performanță împreună cu detaliile de design și abilitățile de captură referitoare la Pixel 3 au circulat pe internet în ultimele săptămâni. Dintr-un punct de vedere, o revelație majoră în timpul evenimentului de lansare pentru Google Pixel 3 și Pixel 3 XL este foarte puțin probabilă.

Noile smartphone-uri de la Google vor fi detaliate pe data de 9 octombrie în cadrul unei conferințe ce va avea loc la New York, de aici și aspectul invitației în format digital care poate fi văzută mai sus. Locația exactă reprezintă o premieră importantă pentru compania americană, în contextul în care, conferințele anterioare s-au ținut în California, mult mai aproape de sediul fizic al Google.

Evenimentul de lansare al Google Pixel 3 și 3 XL va putea vizionat pe YouTube de către toți curioșii în timp real. Ora exactă este 11 AM ET sau 18:00 – ora României. În mod previzibil, vom publica detaliile de la conferință în momentul în care au devenit publice.

În privința specificațiilor, smartphone-urile vor fi construite în jurul unui SoC Snapdragon 845 de la Qualcomm și, în contrast cu întreaga industrie, vor include o singură cameră principală. În schimba, s-ar putea să integreze două camere frontale. Nu va lipsi spatele de sticlă și încărcarea wireless prin standardul Qi. Pixel 3 XL va avea o crestătură destul de mare în partea de sus a ecranului, în timp ce modelul standard va opta pentru un design mai simetric, apropiat de modelel din anii trecuți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: