Google Pixel 3 XL apare în noi imagini venite direct din Rusia

Google Pixel 3 XL apare în noi imagini venite direct din Rusia
11:45 23.08.2018

Telefoanele Google Pixel 3 ar trebui să se lanseze cândva în octombrie anul acesta, însă nu este nici septembrie și știm aproape tot despre noul telefon. Acum avem exemple și de fotografii făcute cu Google Pixel 3 XL.

Deja știm cum va arăta telefon, că va păstra liniile de design trasate în trecut. Pixel 3 Xl va avea un ecran crestat, făcut celebru de iPhone X, nu va avea o mufă pentru căști, dar măcar vine la pachet cu niște căști realizate pe designrul Pixel Buds.

Telefonul Google Pixel 3 XL care a ajuns la un blogger rus suportă și încărcarea wireless (demonstrată de rus într-un video). În clipurile rusului vedem și o etichetă pe care este scris „DVT Samples” care înseamnă Design Verification Test model, o versiune care nu ar fi trebuit să iasă din companie.

Un alt lucru care merită menționat este că pe căștile pixel se vede o etichetă pe care este scris googel.com, un typo destul de evident care poate sugera că acest model nu este cel real.

Oricum ar fi, rusul a luat telefonul la plimbare și a făcut fotografii pe care apoi le-a publicat pe contul de instagram cu hashtagul #Pixel3XL. Potrivit datelor EXIF, aceste fotografii au fost făcute cu o cameră 12.2 MP cu o deschidere a aperturi f/1.8 (la fel ca Pixel 2), iar camera frontală este una de 8 MP cu o deschidere de f/1.8.

Majoritatea fotografiilor au fost făcute în Londra și încă nu știm cum rusul a reușit să intre în posesia telefonului. Din ce putem vedea, imaginile arată bine, însă nu putem aprecia calitatea imaginilor pe care le vedem în Instagram.

Interensat este că alte imagini au apărut pe internet cu telefonul după ce un utilizator susține că a găsit telefonul într-un taxi. În plus, zilele trecute telefonul a fost văzut în mâinile unei persoane în Toronto. Telefonul era funcțional și acea persoană scria pe WhatsApp nonșalant cu Pixel 3XL.

Dacă aceste imagini cu noul telefon Google sunt reale atunci ar fi greu să ne suprindă ceva la prezentarea oficială a produsului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: CNET