Google Pixel 3 și Pixel 3 XL ajung online în imagini „oficiale”

Google Pixel 3 și Pixel 3 XL ajung online în imagini „oficiale”

Mai sunt aproximativ trei săptămâni până la lansarea oficială a noilor Google Pixel 3 și Google Pixel 3 XL, dar volumul de speculații pe marginea aparatelor s-a întețit.

În ultimele luni, am discutat foarte mult despre funcțiile posibile pe care Google le-ar putea implementa în noua generație de Pixel. Cât de radicale ar putea fi schimbările pe partea de design pentru a concura de la egal la egal cu creații de top de la Oppo, Vivo sau Huawei?

Având în vedere cât de ineficienți au fost oficialii gigantului din Mountain View în a păstra secretul cu referile la Google Pixel 3 și Pixel 3 XL, răspunsul la majoritatea întrebărilor l-am aflat.

Google Pixel 3 2

Dacă detaliile pe care le-am aflat în trecut nu sunt suficiente, un nou set de randări ce par a fi oficiale au început să circule pe internet în ultimele 24 de ore. Acestea provin de la un site din Olanda și nu includ particularități revoluționare.

Mai degrabă, reprezintă cea mai recentă confirmare a faptului că Google Pixel 3 și Pixel 3 XL vor fi aproape identice la capitolul design, cu mențiunea că varianta XL va avea diagonala ecranului un pic mai mare.

În plus, Google Pixel 3 XL va adopta în partea de sus a ecranului crestătura omniprezentă în piață, în timp ce versiunea standard de Pixel 3 se va apropia mai mult de designului telefonului lansat de Google în urmă cu aproximativ un an. Ca referință, Pixel 3 se va ascunde în spatele unui panou de 5,4 inci, în timp ce fratele său mai mare va face saltul până la 6,2 inci.

Google continuă să includă o singură cameră principală pe spate la ambele telefoane, în timp ce Huawei P20 Pro are trei camere, iar iPhone XS sau Galaxy Note 9 s-au rezumat la două camere.

Pe de altă parte, un număr mai mare de camere sau de megapixeli nu se reflectă implicit într-o performanță sporită, dar cei de la Huawei au făcut cu siguranță ceva bun, având în vedere că P20 Pro este la ora actuală telefonul care face cele mai bune poze.

Google Pixel 3 și Google Pixel 3 XL se vor lansa oficial în cadrul unei conferințe programate pentru 9 octombrie la New York.

Google Pixel 3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: