Garmin îți pune muzica preferată la încheietură și nu e o idee rea

Garmin are deja un portofoliu destul de interesant de smartwatch-uri, dar tocmai a dezvăluit un nou model intitulat Garmin Vivoactive 3 Music.

În cazul în care ai evitat să-ți cumperi un ceas inteligent până la această oră, noua ofertă de la Garmin s-ar putea să-ți surâdă, mai ales dacă ai o afinitate pentru efort fizic fără telefon în buzunar.

Micuțulgadget anunțat de americani este intitulat VivoActive 3 Music și are un preț de achiziție de aproximativ 300 de dolari. Deși pare destul de scump la această valoare, vârful de gamă al celor de la Garmin costă 450 de dolari și poartă numele Garmin Forerunner 645 Music.

Cuvântul Music din titlul noului model face referire la abilitatea ceasului de a găzdui 500 de melodii pe care le poți copia de pe laptop sau le poți descărca direct de pe iHeartRadio. Suportul pentru descărcarea de pe Deezer va fi adăugat în curând, dacă te încântă mai mult respectivul serviciu de streaming.

Dacănu era evident, muzica respectivă va fi redată prin intermediul unor căști Bluetooth care nu sunt incluse în pachet.

Pentru că vorbim de Garmin, dispozitivul include un modul GPS pentru urmărirea locațiilor în care te deplasezi și pentru realizarea unui traseu. Respectivul traseu poate fi în orice moment sincronizat cu o aplicație de smartphone, indiferent dacă vorbim de un Android sau iPhone.

Caautonomie, dacă folosești monitorizarea GPS și asculți muzică în același timp, ar trebui să reziști cinci ore departe de priză. În modul smartwatch obișnuit, autonomia este de șapte zile.

Terminalul include din start nu mai puțin de 15 aplicații pentru monitorizarea unui număr foarte mare de activități sportive, de la yoga la haltere. AccuWeather îți arată vremea probabilă înainte să pleci de acasă, iar Lyft și Uber te ajută să fi la curent cu situația comenzii tale. Noul ceas are și suport pentru serviciul Garmin Pay, dacă te încântă perspectiva realizării de plăți prin intermediul ceasului.

Garmin VivoActive 3 Music cântărește 39 de grame și are un diametru de 43,1mm. Pasionații de înot vor aprecia rezistența la scufundări de până la cinci atmosfere, în timp ce senzorul cardiac te ajută dacă vrei să fii sigur că nu ai probleme cu inima.

Un altimetru, termometru, busolă, giroscop și accelerometru sunt de asemenea incluse. Acesta nu este un ceas cu Android Wear, ci rulează o platformă proprietară a celor de la Garmin. În timp ce acest model este 300 de dolari, varianta fără memorie internă pentru muzică a scăzut la 250 de dolari.

Alexandru Puiu
12:31 17.06.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video