Garmin anunță brățara inteligentă cu autonomie de un an

Garmin anunță brățara inteligentă cu autonomie de un an

Garmin va intra în istorie ca fiind primul producător de brățări inteligente cu autonomie de un an și fără compromisuri de funcționalitate.

Fascinația utilizatorilor pentru purtabile continuă să existe, chiar dacă cei mai mulți dintre noi nu vor să investească sume astronomice în aceste dispozitive. Trecând peste utilizatorii de Apple Watch care și-au cumpărat mai mult un accesoriu de fashion, decât un gadget pentru monitorizarea activității, companii precum Garmin vin la înainatare cu inovații relevante în domeniu.

Cel mai mare reproș la adresa brățărilor și ceasurilor inteligente este derivat din autonomia dispozitivelor. Ți-e mai mare dragul să vezi niște statistici precise legate de efortul fizic efectuat, calitatea somnului sau kilometrii parcurși. În același timp, jucăria își pierde farmecul când îți dai seama că trebuie să o încarci după 2-3 zile, dacă nu chiar în fiecare seară.

Soluția pentru toate problemele tale legate de brățări inteligente vine de la Garmin. Cea mai recentă variantă de Vivofit îți oferă un an departe de priză. Partea fascinantă este că a reușit această performanță cu un display color care stă aprins în permanență și este capabil să-ți ofere o serie stufoasă de informații utile.

Garmin Vivofit 4 nu are neapărat un design revoluționar, dar măcar este disponibilă într-o varietate de culori pentru a se preta la mai multe vestimentații. Brățara este compactă și confortabilă, fără a fi exagerat de mică. Din momentul în care l-ai scos din cutie, gadgetuț îți măsoară pașii și te încurajează să duci un stil de viață activ printr-o bară care se încarcă în timp real.

Dacă împerechezi brățara cu un smartphone, ai parte de informații suplimentare. În acest fel, îți este urmărită calitatea somnului, minutele de efort intens, cât și tipul de activitate la care te-ai angajat. Fără nici un fel de efort din partea ta, știe că pedalezi pe bicicletă, că alergi, înoți sau utilizezi o eliptică în confortul căminului. Nu lipsește funcția de ceas, cronometru, temporizator sau alarmă. Vremea probabilă afișată îți este preluată de pe telefon.

Prețul de achiziție de pe Amazon pentru Vivofit 4 este de 80 de dolari, cu 20 de dolari pentru fiecare brățară suplimentară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: