Garmin Forerunner are ceas GPS cu touchscreen

Garmin Forerunner are ceas GPS cu touchscreen

Garmin Forerunner 610, Forerunner 610

Forerunner 610 este un ceas sport, cel mai nou model al familiei, insa, atentie, are touchscreen si este rezistent la apa. Si daca aveti impresia ca ecranul tactil a fost incorporat doar de fite, va inselati, pentru ca poate fi accesat si cu manusile de training. Stiu, pare putin SF, nu? Ei bine, cica e adevarat, cel putin asa promit cei de la Garmin.

Bineinteles, are o multime de functii avansate, ca doar e un ceas pentru alergatori. Puteti vedea distanta parcursa, cat de rapid si dificil a fost antrenamentul.

Garmin Forerunner 610, Forerunner 610Forerunner 610 utilizeaza un motor de vibratii pentru alerte precum ritmul cardiac, tempo si distanta atunci cand semnalele sonore nu pot fi auzite. Cu ajutorul dispozitivului de monitorizare a ritmului cardiac, Forerunner 610 permite alergatorilor sa supervizeze intensitatea antrenamentului prin noua functie Training Effect. Este masurat impactul exercitiului asupra andurantei si este indicat gradul in care antrenamentul îmbunatateste nivelul de rezistenta în timpul acestuia.

Mai exista si noua functie Virtual Racer, daca vreti sa concurati cu voi insiva. Totul e sa fiti mai buni, sa nu iesiti pe locul al doilea.

Bateria Forerunner 610 tine cat o zi de lucru, adica 8 ore, daca e vorba de antrenament continuu. Dar rezista cineva atat?

Informatii legate de pret si disponibilitate in Romania nu avem. Pe Garmin Buy costa 350 dolari, insa va trebui sa asteptati pana la 2 luni pentru a il avea la mana.

Pe plan international, Forerunner 610 a fost lansat acum doua saptamani.

Citește și:
Etichete: