Telefonul de gaming de la Xiaomi are o dată de lansare și e aproape

Telefonul de gaming de la Xiaomi are o dată de lansare și e aproape
07:50 04.04.2018

Black Shark, o companie creată sub cei de la Xiaomi se pregătește să-și lanseze primul smartphone de gaming peste doar câteva zile.

Honor este un brand de telefoane care activează independent, chiar dacă telefoanele sunt create de Huawei.  Din acest motiv, există posibilitatea să vezi ambele nume în anumite știri sau comunicate de presă. Într-o manieră similară, Xiaomi a creat Black Shark, o divizie care până la această oră nu a creat dispozitive noi.

Primul gadget al celor de la Black Shark va fi lansat pe data de 13 aprilie. Din câte se pare, va fi vorba de un telefon de gaming. Terminalul este menit să fie un concurent direct pentru Razer Phone, singurul smartphone promovat exclusiv pentru publicul amator de gaming în deplasare.

Smartphone-ul va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment desfășurat la Beijing, în China. Pe partea de branding, este puțin probabil să vedem altă siglă decât cea a celor de Black Shark pe aparatul efectiv. Strecurat pe invitație se mai află logoul celor de la Qualcomm. Aceasta din urmă este o referință către faptul că va fi construit probabil în jurul unui SoC Snapdragon 845.

Specificațiile iminentul Black Shark nu au fost subiectul multor speculații, dar ne putem arunca la niște valori posibile. Cel mai probabil va avea o cantitate de memorie RAM de 6GB sau 8GB. Memoria internă ar putea fi între 64 și 256GB. S-ar putea să lipsească posibilitatea extinderii spațiului de stocare cu microSD-uri. Panoul folosit va avea probabil o rată de reîmprospătare de 120Hz, pentru o experiență de gaming cât mai lină. Cei de la Razer au făcut ceva similar cu al lor Razer Phone.

Având în vedere că vedem din ce în ce mai multe titluri pretențioase portate pe mobile, un telefon de gaming este mai util ca niciodată. O configurație de top îți va face viața mai ușoară în PlayerUnknown`s Underground sau Fortnite Battle Royale.
xiaomi black shark

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI