Game of Thrones”, sezonul 8: de ce nu mai e certă data de lansare

„Game of Thrones”, sezonul 8: de ce nu mai e certă data de lansare

Nimic nu este mai imprevizibil ca „Game of Thrones”, dar măcar când vine vorba de lansarea ultimului sezon ar trebui să nu existe dubii.

Actrița Maisie Wiliams, cea care o interpretează pe Arya Stark, a dezvăluit într-un interviu că filmările pentru „Game of Thrones” se vor încheia în decembrie 2018. Astfel, primul episod din „Game of Thrones” va fi difuzat în aprilie 2019. Era de înțeles, în cele patru luni, echipa de montaj avea să facă din ultimul sezon al celui mai popular serial unul memorabil, la care să se uite generații.

Despre asta am scris și noi pe PLAYTECH. Declarația ei din interviu a fost următoarea: „Terminăm filmările în decembrie (2018 – n.r.), iar primul episod va fi difuzat în aprilie 2019. Sunt patru luni în care se va lucra intens la editarea ultimelor episoade, care vor fi de-a dreptul impresionante. Nimeni nu-și dorește să se grăbească”.

Lumea a luat la cunoștință asta și s-a conformat. Asta până când aceeași actriță, Maisie Wiliams, a negat printr-un tweet că a spus când va fi difuzat primul episod din„Game of Thrones 8”. Acum spune că informațiile apărute în mass-media sunt false și că au fost preluate dintr-un alt interviu pe care l-a dat în urmă cu câțiva ani.

HBO nu a avut nimic de comentat nici când informația a făcut înconjurul internetul și, se pare, că nu are nici de această dată. În orice caz, informația conform căreia „Game of Thrones 8” ar putea debuta în aprilie nu este chiar lipsită de sens. Asta pentru că șase din cele șapte sezoane ale legendarului serial au debutat în aprilie sau în ultima săptămână din martie.

Vine, nu vine? Ultimul sezon din Game of Thrones sigur va fi lansat în 2019, HBO a spus oficial anul. Luna mai rămâne incertă.