Game of Thrones: când se lansează sezonul 8

Game of Thrones: când se lansează sezonul 8

HBO trage cât poate de Game of Thrones. Acum a comunicat printr-o actriță când ca fi lansat oficial sezonul 8 din Urzeala Tronurilor. Este și ultimul capitol al seriei.

Game of Thrones, sezonul 8, era așteptat în 2018. Nu e cazul să aștepți cu nerăbdare, că ultimele detalii de la HBO au fost despre cum ultimul sezon din Urzeala Tronurilor vine în 2019.

Actrița Maisie Wiliams, cea care o interpretează pe Arya Stark, a vorbit despre ultimul sezon într-un interviu recent. “Terminăm filmările în decembrie (2018 – n.r.), iar primul episod va fi difuzat în aprilie 2019. Sunt patru luni în care se va lucra intens la editarea ultimelor episoade, care vor fi de-a dreptul impresionante. Nimeni nu-şi doreşte să se grăbească”, a declarat actrița în interviu. Odată cu acest nou sezon, Game of Thrones ajunge la final și toate poveștile ar trebui să fie închise.

Diferența între sezonul 7 și ultimul din Game of Thrones este cea mai lungă de până acum. Vor fi însă câteva surprize pentru acest sezon din Urzeala Tronurilor.

Game of Thrones, sezonul 8, va avea un final pregătit atent

Casey Bloys, director de programe HBO, a spus că vor fi filmate mai multe variante de final. Decizia vine ca o măsură de siguranţă împotriva unor posibile furturi ale hackerilor sau scurgeri de informaţii. Sezonul 7 din Game of Thrones a fost un dezastru la acest capitol, cu o securitate aproape inexistentă a HBO pentru servere. Firesc, acum vor să fie mai atenți. Ca fapt divers, sezonul 7 din Urzeala Tronurilor a fost piratat de un miliard de ori.

N-a lipsit și un moment penibil, când penultimul episod a fost difuzat din greşeală de HBO Spania cu patru zile înainte de data stabilită.

[readmore]

Dacă ești curios de detalii, fiecare episod din ultimul sezon Game of Thrones va costa cel puţin 19 milioane de dolari. Asta e o estimare, că ar putea creşte dacă e nevoie: bugetul poate fi afectat de duble trase, de noutăți care să fie adăugate sau de contractarea mai multor oameni. Ce se știe e că HBO va cheltui circa 115 milioane de dolari pentru producerea sezonului 8 din Urzeala Tronurilor.

Mai mult, estimarea neoficială e că cele şase episoade finale vor dura mai mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Metro