03 ian. 2018 | 07:28

Galaxy Note 8 suferă de o problemă gravă confirmată de Samsung

ACTUALITATE
Galaxy Note 8 suferă de o problemă gravă confirmată de Samsung

La câteva zile după ce au apărut online rapoarte despre telefoane Galaxy Note 8 care refuză să se mai încarce, Samsung a admis că este o problemă reală.

În urmă cu aproximativ o săptămână, au apărut pe internet niște rapoarte ciudate legate de performanța dispozitivelor de top ale Samsung. Mai mulți posesori de Galaxy Note 8 s-au plâns atât pe Reddit, cât și pe forumul oficial al Samsung, în legătură cu faptul că telefoanele lor nu se mai încarcă. Problema apare doar în situația în care bateria telefonului se descarcă complet și încerci să-l reîncarci la priză. În acel moment, smartphone-ul rămâne închis și bateria pare că refuză să mai acumuleze sarcini electrice.

Nimeni nu știe care este cauza problemei, iar o soluție clară lipsește. Momentan, toți cei care s-au confruntat cu respectivul fenomen și-au dus telefoanele în garanție și au obținut altele noi. Nu a fost însă foarte clar cât de răspândită este problema și dacă nu cumva este vorba doar de câțiva internauți care vor să facă reclamă proastă celui mai scump smartphone Samsung.

Un oficial Samsung a confirmat pentru GSMArena că problema este una cât se poate de reală, chiar dacă motivul din spate nu este foarte clar. Deși numărul celor care au ajuns la un service Samsung cu această problemă este destul de mic, problema a fost luată în vizor de către sud coreeni și a fost inițiată o investigație. La prima vedere, este legată de managementul procesului de încărcare, deși nu e foarte clar ce înseamnă asta.

Deși majoritatea cazurilor au fost raportate în Statele Unite, dacă ai un Galaxy Note 8 ar fi bine să nu-l lași să se descarce complet. Dacă îl pui la încărcat și se aprinde cercul de încărcare pe ecran dar nu trece mai departe, atunci înseamnă că utilizezi un dispozitiv afectat de problema de mai sus. Soluția este să mergi cu el în service și să aștepți înlocuirea sa cu un exemplar nou.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele