Fortnite deschide sezonul 6 cu noutăți pentru jucători

Fortnite deschide sezonul 6 cu noutăți pentru jucători

Fortnite intră, în sfârșit, în sezonul 6 de joc, iar dezvoltatorul vine cu o mulțime de noutăți în cel mai nou patch.

Patch-ul 6.0 aduce un nou sezon de joc pentru Fortnite, iar cea mai importantă schimbare este noul Battle Pass. Vine cu 100 de niveluri și mai bine de 100 de recompense, iar dacă vrei să-l cumperi, te va costa 950 V-Bucks. Poți să folosești și Battle Pass-ul gratuit, dar anumite provocări și recompense pot fi obținute doar cu cel premium.

A doua mare știre este că vei putea avea animal de companie în joc. De asemenea, există și un nou obiect, Shadow Stones, iar pe hartă au apărut câteva locuri noi.

Mai multe arme, Impulse Grenade, Suppressed Submachine Gun, Light Machine Gun, Bouncer și Remote Explosives au fost trecute în seif. Totuși, toate cele adăugate aici pot fi folosite în Playgrounds.

Lista completă a schimbărilor pe care la aduce jocul este destul de consistentă și poți să o consulți aici, dacă vrei să știi la ce trebuie să te aștepți din partea jocului.

Fortnite rămâne, în continuare, unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului. S-a lansat în iulie 2017, ca un shooter tradițional, mai apropiat de Overwatch, decât de PlayerUnknown’s Battlegrounds. În septembrie 2017 a fost introdus modul de joc Battle Royale care, între timp, a devenit vital pentru succesul la scară largă al jocului. Ultima statistică făcută publică de dezvoltatori a fost că în luna ianuarie a acestui an fusese descărcat de 45 de milioane de ori.

Pentru a celebra cei 125 de milioane de jucători, creatori Fortnite au dezvăluit că în 2019 va avea loc primul campionat mondial creat în jurul îndrăgitului shooter. Respectivul eveniment nu are o dată exactă de lansare, dar valoarea totală a premiilor va fi de 100 de milioane de dolari.

Citește și:
Sursa: gamespot.com