L-a amenințat în Fortnite și a ajuns la închisoare în lumea reală

L-a amenințat în Fortnite și a ajuns la închisoare în lumea reală

În funcție de abilitățile tale de gamer, s-ar putea să te enervezi foarte tare în jocuri precum Fortnite. Dacă nu vrei însă să ajungi la închisoare, ar fi bine să-ți ponderezi limbajul față de inamici.

Dacă nu ești foarte relaxat, s-ar putea să te enervezi chiar și atunci când te joci singur un joc pe telefon. Creațiile online precum Fortnite sau World of Warcraft sunt însă renumite pentru abilitatea lor de a scoate tot ce este mai rău din oameni.

Aceasta este și concluzia la care a ajuns un tânăr de doar 11 ani pasionat de cel mai popular titlul multiplayer din ultimii ani.

Un jucător de Fortnite în vârstă de doar 11 ani din Statele Unite ale Americii a fost amenințat de un bărbat în vârstă de 45 de ani. După ce l-a amenințat cu moartea pe micuț în cel mai grafic mod cu putință, Michael Aliperti a fost arestat și își așteaptă procesul.

La ora 1:00 AM, Aliperti a fost luat pe sus de către polițiști după ce a pierdut un joc în fața băiatului de 11 ani. Înainte să-i bată autoritățile la ușă, i-a lăsat mesaje vocale grafice copilului și o serie stufoasă de mesaje în format text.

Printre mesaje s-a numărat: „când o să te găsesc o să am și o armă. Ești mort. Vin la tine acasă în noapte asta și îți distrug lumea”. Pentru că a simțit că nu e suficient, l-a amenințat că vine să-l omoare la școală.

„Școală” a fost cuvântul cheie pentru poliție, deoarece au clasificat gestul bărbatului ca o amenințare de crimă în masă. Momentan este în închisoare cu posibilitate de cauțiune pentru sum de 2.500 de dolari. În curând, va fi judecat pentru hărțuire agravată de gradul doi și comportament de natură agresivă împotriva unui copil.

În mod previzibil, astfel de amenințări nu sunt foarte rare în universul online al jocurilor multiplayer. Din păcate pentru cei care-și pierd cumpătul, polițiștii au devenit din ce în ce mai eficienți în a identifica răufăcătorii.

Citește și: