Formula 1 va avea propriul serviciu de streaming online

Formula 1 va avea propriul serviciu de streaming online

Într-o perioadă în care nu ducem la nici un nivel lipsă de servicii de streaming, oficialii campionatului de Formula 1 au anunțat propria platformă.

Dacă ești pasionat de Formula 1 și ți-ai dorit din totdeauna să nu mai pierzi nici o cursă, vei avea în curând această posibilitate printr-un nou serviciu de streaming. Anunțul pe marginea sa a fost făcut pentru Reuters de către unul dintre directorii instituției.

F1 TV va fi numele simplu și eficient pentru platforma de streaming a curselor de Formula 1. Deși acest anunț nu înseamnă că toate cursele viitoare vor fi disponibile exclusiv online, Frank Arthofer, directorul pe partea digitală a Formula 1 a insistat pe faptul că vor exista avantaje semnificative pentru cei care vor opta pentru streaming.

În mod evident, F1 TV îți va permite să te uiți în direct la rezoluție HD la toate competițiile din campionat. În plus, vei putea să trăiești cursa din unghiuri neobișnuite și să fii cât se poate de aproape de poziția unui pilot. ”Poți să mergi cap la cap cu Daniel Ricciardo și Sebastian Vettele în timp ce se luptă pentru ocuparea celui de-al doilea loc în clasament.” Te poți instala în laterala mașinii pentru a vedea aceleași lucruri pe care le vede pilotul din poziția sa.

Dacă nu era evident, acesta nu va fi sub nici o formă un serviciu de streaming gratuit. În schimb, va avea un preț ce va gravita între 8 și 12 dolari. Dacă optezi pentru plata anuală a serviciului, vei avea un discount, dar suma totală va fi de aproximativ 100 de dolari. Nu este exclus să varieze în funcție de standardul de viață a anumitor țări și de rata de conversie.

În prima etapă de propagare, F1 TV nu va fi disponibil decât pe desktopuri și în browsere web. Nu vor exista din start aplicații de mobil care să faciliteze streaming, dar ar trebui să se lanseze la un moment dat. Conform estimărilor, noua platformă ar trebui să genereze încasări de aproximativ 100 de milioane de dolari în următorii cinci ani.