Flanco aduce telefoane ieftine și alte electronice în primul outlet electro-IT

Flanco aduce telefoane ieftine și alte electronice în primul outlet electro-IT

Dacă vrei să cumperi produse resigilate sau în lichidare de stoc, acum ai o locație fizică pentru asta. Flanco deschide primul outlet de produse electro-IT.

Pe 27 aprilie, Flanco va inaugura magazinul Flanco Mihai Bravu din București. Outlet-ul va avea prețuri mai mici la produse din multe categorii. „În contextul unui consum în creștere, dar și al unui retail tradițional confruntat cu provocări specifice erei digitale, trebuie să ne adaptăm”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Cei de la Flanco spun că toate produsele vor avea reduceri consistente, care pot ajunge până la 80%. Acolo vei putea găsi produse electro-IT din toate categoriile, cu precădere electrocasnice mari și televizoare. Excepție vor face doar anumite accesorii ale acestora.

Clienții vor putea cumpăra televizoare de la 299 lei, aspiratoare de la 99 lei și mașini de spălat și aragazuri de la 399 lei. „Este foarte important ca toți clienții care aud termenul outlet să știe la ce să se aștepte. Vorbim despre o categorie de produse noi, care funcționează în parametri normali, însă ale căror ambalaje au fost desigilate – fie pentru că au fost cumpărate și ulterior returnate, fie pentru că au fost expuse temporar într-unul dintre magazinele noastre”, a mai declarat Dragoș Sîrbu.

Acesta mai avertizează că produsele pot avea, uneori, mici imperfecțiuni estetice, care nu le afectează funcționalitatea. Dar, de cele mai multe ori, ele sunt impecabile, fără niciun fel de urme.

Produsele resigilate pot fi cumărate și online de pe diferite site-uri, însă unii doritori sunt sceptici cu privire la produsele respective. Cel mai mare avantaj al outlet-ului este că te poți duce să vezi produsul înainte să-l cumperi.

Pe lângă prețurile accesibile, clienții vor beneficia și de transport gratuit și finanțare prin 15 rate fără dobândă, pentru achizițiile de peste 1.500 lei, prin card Cetelem.

Citește și: