eMAG: noi reduceri de care să profiți în campania Crazy Days

eMAG: noi reduceri de care să profiți în campania Crazy Days

Este deja a treia zi de reduceri în campania Crazy Days, iar eMAG are o mulțime de oferte de care să profiți dacă vrei ceva nou pentru tine sau pentru acasă.

Lista completă a reducerilor de care poți beneficia în campania actuală Crazy Days se află AICI, iar mai jos ai trei recomandări de produse.

Consola clasică Nintendo Mini SNES e ceva ce ar trebui să-ți cumperi dacă vrei să retrăiești nostalgia anilor trecuți. Designul e același, doar că amprenta e ceva mai mică de data asta, iar partea cea mai bună legată de consolă e că primești și 21 de jocuri clasice preinstalate, astfel că vei găsi ceva care să-ți placă, fără probleme. Vei putea să te joci Final Fantasy 3, Secret of Mana, Super Castlevania 4 sau Super Mario World, printre altele. Consola are o reducere de 13% momentan, în cadrul campaniei Crazy Days de la eMAG.

Samsung 55MU9002 e un televizor de nădejde, care vine cu o reducere căreia e greu să-i poți refuza. În cadrul campaniei de oferte actuale, poți cumpăra televizorul cu 43% reducere față de prețul inițial. Modelul vine cu rezoluție Ultra HD, ca să te bucuri la cea mai înaltă calitate de conținutul preferat, dar îți oferă și o diagonală pe măsură, de 138 centimetri. În plus, ecranul este curbat, iar asta adaugă un plus de imersivitate experienței. Televizorul ”știe” și HDR, dar și să remasterizeze conținutul de rezoluție scăzută la nivel 4K.

iPhone 7 are și el o reducere semnificativă în cadrul ofertelor Crazy Days de la eMAG, astfel că poți să economisești 24% față de prețul inițial. Telefonul e încă un flagship de top, pe care să te bazezi oricând ai nevoie. Vine cu o cameră foto principală de 12 megapixeli, alături de una secundară, de 7 megapixeli. Rezoluția ecranului Retina HD Display e de 1.334 x 750 pixeli, iar diagonala acestuia e de 4,7 inci. Procesorul A10 Fusion și cei 2 GB de memorie RAM nu te vor lăsa la greu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: