Digi Mobil, peste Orange sau Vodafone: câți clienți a câștigat într-o lună

Digi Mobil, peste Orange sau Vodafone: câți clienți a câștigat într-o lună

Digi Mobil, companie din grupul RCS-RDS, a înregistrat noi cifre promițătoare. În februarie, operatorul a reușit să atragă mai mulți clienți decât au reușit Orange, Vodafone sau Telekom.

Digi Mobil și-a asigurat o poziție bună pe piața din România printr-o strategie agresivă de prețuri. Mai nou, a reușit să aducă și rapid în ofertă telefoane bune, cum ar fi Samsung Galaxy S9 și Huawei P20 Lite. Totodată, oferă abonamente cu date mobile din plin, de câteva zeci de GB, la prețuri mici. Toate astea au făcut din operator unul care câștigă cel mai rapid clienți din portare.

Conform ANCOM, statistica pe februarie în ceea ce privește portarea arată că Digi Mobil conduce topul cu peste 20.000 de numere primite în rețea. Urmează Orange cu peste 13.000 de numere, apoi Telekom – 11.589 de numere și Vodafone – 11.534 numere.

RCS-RDS stă bine și pe rețele fixe, deși numerele sunt mult mai mici. Totuși, RCS-RDS și-a asigurat în februarie circa 1.700 de numere noi, în timp ce pe locul doi e Orange cu peste 660 de numere. Telekom – 405, UPC – 394 și Vodafone – 156 închid topul.

Ca statistică, ianuarie a fost o lună mai populară pentru portare, în special pentru Digi mobil. Între cele două luni, toți operatori au primit mai multe numere prin portare în ianuarie. Per total, în ianuarie au fost portate 83.670 de numere de telefonie mobilă, pe cqnd în februarie au fost 68.201 numere.

Dacă vrei să-ți portezi și tu numărul între Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom, re regulă, cererea tip trebuie depusă la operatorul spre care vrei să portezi numărul împreună cu o copie după actul de identitate şi o copie după ultima factură emisă de furnizorul donor. Dacă trimiţi pe altcineva în locul tău, mai este nevoie şi de o procură sub semnătură privată în original.

Mai urmează să stabilești cu operatorul data la care vrei să se efectueze portarea. În condiţii normale trei zile lucrătoare de la depunerea cererii, dar nu mai mult de 25 de zile lucrătoare.

Citește și: