Top meme cu Firea umilită la festivitatea dedicată Simonei Halep

Top meme cu Firea umilită la festivitatea dedicată Simonei Halep

Scena cu huiduielile primite de Gabriela Firea, primarul Capitalei, a făcut deliciul internetului și a fost din nou prilejul unor glume grafice. Iată cele mai frumoase meme cu Gabriela Firea.

Luni seara, 11 iunie, Simona Halep, campioana și cea mai bună jucătoare de tenis din lume în acest moment, a acceptat invitația Primăriei Capitalei de a veni pe Arena Națională și a prezenta trofeul Roland Garros. Halep a fost întâmpinată de peste 20.000 de oameni, care au aclamat-o, au aplaudat-o și i-au transmis bucuria și aprecierea binemeritate.

Problema a apărut în momentul în care Gabriela Firea a urcat pe scenă alături de sportivă. Nu se putea altfel, așa este protocolul. Firea este primarul Capitalei, iar aceasta i-a oferit Simonei cheia orașului, în semn de prețuire pentru performanța care a marcat din nou țara noastră pe harta lumii.

Cu o zi înainte însă, Firea și restul liderilor PSD și-au ținut mult prea mediatizatul miting de partid, în care doar cei prezenți să-i laude fals contau, restul cetățenilor eram niște „șobolani”, citându-l pe Liviu Dragnea. Acești oameni jigniți (inclusiv simpatizanții PSD au fost jigniți, dar sunt detalii mai greu de observat) n-au scăpat ocazia de o „taxa” pe Firea și au huiduit-o cu maximum de ură pe care-l poate avea un popor pentru niște politicieni falși.

Pe internet, a apărut o serie de meme mai mult sau mai puțin răutăcioase, de pe Utopia Group, care ironizează momentul penibil cu primarul Capitalei, pentru că și asta e o metodă de protest, nu doar urlatul în stradă și blocarea orașului.

Firea huiduită: ție ce-ți atrage mai mult atenția?

firea huiduita

Acest meme demonstrează că românii s-au distrat copios pe seama huiduielilor primite de Firea. E un obicei vechi pe la noi, să te bucuri de răul altuia, dar când jignești o parte însemnată a națiunii care-ți livrează salariul de mii de euro lunar, nu scapi netaxat.

Firea huiduită: primărița n-a mai făcut baie de mulțime

firea huiduita

S-a spus că la scurt timp după ce a început tsunamiul de huiduieli, Firea n-a zăbovit prea mult pe scenă, alături de Halep. Probabil că ar fi vrut, dar era prea penibil, așa că i-a înmânat ce avea să-i dea și a șters-o rapid din văzul mulțimii înfuriate.

Firea huiduită: și ea a primit ceva de la mulțime… multe injurii

firea huiduita

Unul dintre cele mai „răutăcioase” meme-uri, dar inspirat, având în vedere câte înjurii i-au fost adresate Gabrielei Firea. Nu aprobăm un astfel de comportament, dar consecințele circului penibil de sâmbătă, 9 iunie, s-au resimțit din plin… de la tot stadionul.

Firea huiduită: momentul n-a fost deloc „zen”

firea huiduita

Chiar dacă Firea a încercat cu greu să-și mascheze dezgustul față de oamenii care au venit să o aprecieze pe Simona, dar nu și pe ea, care e primarul Capitalei și care (crede ea) a făcut atâtea pentru acest oraș, Firea a fost mai stresată decât a lăst să se vadă. A vrut ea să pară că nu-i pasă, dar în interior a fiert de ciudă…e și normal, cu-i i-ar plăcea să fie tratat ca o persona nongrata?

Firea huiduită: dacă nu poți opri injuriile, asigură-te că primești, măcar, mai puține

firea huiduita

firea huiduita

Gabi Firea și-a închis contul de Facebook imediat după momentul penibil de pe Arena Națională. A primit atât de multe comentarii calomnioase pe Facebook, încât a fost nevoită să-l dezactiveze. Dar nu la fel a făcut și cu contul de Twitter. Acolo, numărul de caractere e limitat. Știe ea ce știe.

Firea huiduită: totul a fost așa rapid, încât Halep nici n-a înțeles ce se petrece

firea huiduita

Revenind la „fuga” Gabrielei Firea de pe scenă, imaginea de mai sus e mai mult decât grăitoare, chiar dacă e doar un pamflet. A fost evident că Firea nu se simțea bine în fața a mii de huiduieli.

Firea huiduită: ovațiile erau doar pentru Halep?

firea huiduita

Cu siguranță. Simona Halep a fost primită ca o regină pe Arena Națională. Chiar dacă și ea a fost mereu criticată de sportivii de canapea, în cele din urmă, Halep a primit respectul pe care-l merită. Probabil că Firea nu a înțeles la început că dintre cele două persoane de pe scenă, huiduielile erau adresate doar uneia dintre ele.

Firea huiduită: după faptă și răsplată

firea huiduita

Gabriela Firea a comentat pompos pe Facebook, citând o veche zicală, „nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”. Doamna primar încă mai crede că merită și ea ovații pentru că a organizat un eveniment pentru o persoană atât de specială pentru societatea românească. Firea uită că astfel de „fapte bune” fac parte din atribuțiile ei, pentru asta a fost angajată în administrația orașului, iar acel salariu e mai mult decât ar trebui să primească. Dar huiduielile nu pentru asta erau, oricum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: