Mitingul PSD ne-a lăsat în urmă meme superbe, amare și triste

Mitingul PSD ne-a lăsat în urmă meme superbe, amare și triste
Sursa foto: Utopia Group

Mitingul PSD a strâns în București o mulțime de oameni dubioși și amuzanți care au fost subiectul glumelor pe internet. Vezi cele mai amuzante meme cu manifestația PSD-istă.

Au fost peste 100.000 de simpatizanți ai Partidului Social Democrat la mitingul organizat sâmbătă seara, 9 iunie. A fost un spectacol care a provocat dezgust în rândul opoziției și al celor care sunt nemulțumiți de guvernarea PSD.

Reprezentanții grupării politice PSD-ALDE au fost ei înșiși amuzanți prin discursurile halucinante și propagandiste intonate din toți rărunchii. Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost ovaționat ca un star rock când și-a făcut apariția în mulțime și când a urcat pe scenă.

Opozanții acestui circ ieftin i-au ironizat pe susținătorii partidului. În aceste meme de mai jos găsești momentele cele mai reprezentative pentru „spectacolul” de prost gust de sâmbătă.

Miting PSD: omul cu greutate care-și dezvăluie „investiția”

De departe, una dintre cele mai comice fotografii surprinse la miting este cea cu cetățeanul acesta simpatic de mai jos, care își răcorește „abdomenul” în timp ce privește meciul Simonei Halep din finala Roland Garros, care a avut loc tot pe 9 iunie.

miting psd meme

Miting PSD: burta care arată cealaltă față a României

Burta acestuia a fost subiectul mai multor meme, unul mai amuzant ca altul.

miting psd meme

Miting PSD: un alt mod relaxant de a urmări meciul Simonei Halep

miting psd meme

Miting PSD: viitorul țării e acolo unde nici nu te-ai fi gândit

Normal că burta domnului simpatizant PSD seamănă cu o sarcină… una foarte grea. Ea ascunde viitorul țării. Acesta va transmite mai departe tot ceea ce știe.

miting psd meme

Miting PSD: ca Dragnea nu-i niciunul

Oricât de mult a criticat el comportamentul totalitar al opoziției, Liviu Dragnea s-a dovedit cel mai mare ideolog, propagandist și manipulator, din câți există: „My Turn Bitches”, după cum spun cei de la Utopia.

miting psd meme

Miting PSD: pensionarul care caftește hipstăreala

O altă fotografie memorabilă de la miting este cu acest pensionar care pare că vrea să îmbrâncească un copil pe trotinetă. El este imaginea reprezentativă pentru viitorul tinerilor, blocați de oameni ca el.

miting psd meme

Miting PSD: Privirea pensionarului spune totul

Este unul dintre cele mai inspirate meme-uri realizate de Utopia la acest miting. Amintește de vremuri nu de mult apuse. Pentru nostalgici!

miting psd meme

Miting PSD: Forța partidului

Când statul paralel nu cedează, ne arătăm mușchii sau ce are băiatul ăsta ascuns în mânecă.

miting psd meme

Miting PSD: selfie cu supereroii

Imaginea selfie care cuprinde „valorile” acestei țări

miting psd meme

Miting PSD: simpatizanții pleacă, gunoiul rămâne

În urma simpatizanților PSD, a rămas o mizerie de nedescris, de care nu-ți mai rămâne decât să râzi. Lăsată parcă în mod intenționat să fie strânsă de noi ceilalți care nu ne raliem „majorității”.

miting psd meme

[readmore]

Miting PSD: Cum arată un spectacol de „calitate”

Posterul PSD Fest, care rezumă cel mai bine evenimentul din 9 iunie.

miting psd

Sursa: Utopia