Locurile bizare în care să mergi dacă vrei să trăiești ca în filmele horror

Locurile bizare în care să mergi dacă vrei să trăiești ca în filmele horror

Istoriile tragice ale unor locuri pot să le atașeze acestora o etichetă negativă, de „bântuit„.

Asemenea povești se nasc din experiențele unor oameni care sunt de părere că au întâlnit ceva paranormal în acele locuri. Dacă ești curios să descoperi acele locuri tu însuți, uită-te pe lista de mai jos. Efectul placebo ar trebui să fie suficient pentru a-ți da fiori dacă ajungi acolo.

Mary King’s Close, Edinburgh, Scoția

horror

Mary King’s Close a fost un sit al suferinței extreme în timpul ciumei. Tocmai de aceea, orașul Edinburgh a închis aleile și casele care duceau spre Mary King’s Close.

De atunci, mulți oameni au spus că au văzut fantome și au simțit prezențe ciudate, paranormale. Cei care vizitează orașul Edinburgh pot primi un tur detaliat al locației, în care ghizi costumați povestesc despre suferința care a bântuit-o cândva.

Penitenciarul Eastern State, Philadelphia, Pennsylvania

horror

De fiecare Halloween, acest penitenciar este deschis pentru un tur horror, care se numește „Behind the Wall„.

În penitenciar, de la începutul anilor 1800 și până în anii 1920, pedepsele erau la ordinea zilei. Prizonierii erau supuși multor tipuri de tortură, unele mai îngrozitoare ca altele. Cei care au vizitat locul au spus că au simțit ceva ciudat și că au auzit țipete de durere.

Camera femeii nebune, Yorkshire, Marea Britanie

horror

În romanul „Jane Eyre”, scris de Charlotte Brontë, există un personaj cu probleme mintale care a fost închis într-o mansardă vreme de 10 ani. Acest personaj a fost inspirat de o mansardă care există și în realitate în Yorkshire.

Când Brontë a vizitat această mansardă, ea a simțit o prezență paranormală. Locul este deschis pentru public, așa că fanii cărții și nu numai pot să meargă acolo și să vadă dacă simt și ei ce a simțit Brontë cu mai bine de un secol în urmă.

Sanatoriul West Mountain, Scranton, Pennsylvania

horror

Acest loc a fost cândva un centru pentru tratarea tuberculozei. A ajuns să fie cunoscut pentru trecutul său tragic și poveștile vizitatorilor care spun că au simțit prezențe ciudate acolo. Sanatoriul a ars acum mult timp în urmă, când au murit nenumărați pacienți, dar în clădirile delapidate încă există paturi.

Situl nu este deschis pentru public. Cu toate astea, mulți oameni în căutare de paranormal și adrenalină se avântă acolo. Cu istoria horror din spatele locului, mulți spun că au avut parte de experiențe ciudate.

Cimitrul Precious Blood, Woonsocket, Rhode Island

horror

În 1955, acest cimitir a fost afectat de un uragan de categoria unu. Furtuna a fost atât de puternică încât a dezgropat multe cadavre. Ulterior, acestea au fost îngropate la loc, dar multe din ele nu au mai ajuns să fie îngropate alături de pietrele lor funerare.

Fanii paranormalului spun că spiritele nefericite bântuie cimitirul, în căutarea pietrelor funerare și a celor dragi, Vizitatorii povestesc cum au văzut siluete bizare și că au auzit voci ciudate când se aflau în cimitir.

Catacombele din Paris, Franța

horror

 

Sub străzile Parisului se spune de multe ori că există un imperiu al morții. În secolul 17 cimitirele din Paris erau prea pline. Astfel, tunelurile din secolul 13 de sub capitala Franței au început să fie folosite într-un scop macabru.

Astăzi, în aceste catacombe se găsesc șase milioane de oase pe ziduri. Vizitatori din toată lumea se duc acolo în speranța că vor avea parte de vreo experiență paranormală.

Pădurea Hoia Baciu, Cluj-Napoca, România

horror

Pădurea aceasta a fost denumită după ciobanul care și-a pierdut 200 de oi în ea. Este cunoscută pentru poveștile oamenilor care spun că au avut parte de experiențe desprinse din filmele horror acolo.

Copacii sunt îndoiți în moduri anormale, iar vizitatorii spun că în zonele întunecate ale pădurii apar fascicule inexplicabile de lumină. Dacă ești curios, măcar știi că va fi mai ieftin să ajungi în acest loc decât în celelalte de pe listă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ranker
Etichete: