Comediile care vor face din 2018 un an mai vesel

Comediile care vor face din 2018 un an mai vesel

Mai mult ca oricând, oamenii au nevoie să râdă, iar filmele de comedie din 2018 vor împlini cu succes această necesitate.

Fie că ai un simț al umorului sarcastic, de adolescent sau mai negru, comediile care apar anul acesta sunt potrivite pentru toate gusturile.

Filme de comedie din 2018: Flower

filme comedie 2018

Filmul este o comedie ceva mai întunecată, cu personaje problematice, dar pe care vei ajunge să le îndrăgești până la final. Este, în esență, un film cu adolescenți și cu umor pe măsură, care poate să nu fie savurat de toate categoriile de public.

Acțiunea o are în centru pe tânăra rebelă de 17 ani, Erica, ce trăiește cu mama ei și iubitul acesteia, Bob. Când Luke, fiul cu probleme psihice al lui Bob vine acasă de la centrul de reabilitare, Erica se simte copleșită. Ea află de la tânăr că a fost molestat de un profesor când era mai mic. Alături de Luke și prietenii ei, Erica se hotărăște să dezvăluie secretul profesorului.

Comedii din 2018 pe care să le vezi: Game Night

filme comedie 2018

„Game Night” este o comedie încâlcită cu umor, mister și mult suspans. Are glume întunecate din plin și un scenariu destul de isteț, care te vor convinge că filmul merită timpul tău.

În centru avem cuplul Max și Annie. Cei doi organizează săptămânal câte o noapte de jocuri cu prietenii. Când fratele lui Max, Brooks, organizează o petrecere cu o crimă misterioasă, lucrurile se schimbă. Petrecerea lui Brooks are chiar și criminali și agenți FBI falși. Când Brooks este răpit, totul pare să fie parte din joc – doar că nu este. Pe parcursul unei nopți nebunești, grupul de prieteni descoperă că nici petrecerea, nici Brooks, nu erau ceea ce păreau a fi.

Ce filme de comedie din 2018 să urmărești: Gringo

filme comedie 2018

Și în cazul acesta avem de a face cu umor negru, de data asta îmbinat cu multă dramă. Intrigile te vor captiva, pe măsură ce vei vedea cum un cetățean la locul lui se transformă în cel mai căutat criminal.

Când manieratul om de afaceri Harold ajunge în Mexic, tot ce știa despre lume se evaporă. El ia contact cu mai marii cartelurilor de droguri, negustori internaționali și Drug Enforcement Administration și ajunge el însuși un criminal. Harold caută să supraviețuiască și mereu plutește întrebarea – este acesta un om obișnuit care este depășit de situație sau are un as în mânecă?

Comedii din 2018 de văzut: Isle of Dogs

filme comedie 2018

De data asta avem o comedie pentru toată familia, pentru care criticii au avut de comentat numai de bine. Este o animație – dar una bună, care va fascina și amuza indiferent de vârstă.

În film, o epidemie de gripă canină în Japonia duce la izolarea tuturor patrupezilor pe o insulă. Un băiat se aventurează pe insulă pentru a-l salva pe cățelul lui. Alți câini exilați se alătură căutării. Călătoria băiatului inspiră un grup de iubitori de căței să dezvăluie o conspirație guvernamentală.

Filmele de comedie din 2018 la care să te uiți: Life of the Party

filme comedie 2018

Filmul promite să fie o comedie cu femei și care, în ciuda celor mai bune intenții, ar putea să fie apreciat doar de femei. Premisa este una veche, cea a adultului în toată firea care merge la facultate, care a devenit deja un clișeu – dar dacă avem noroc, poate vom primi un unghi de abordare ușor diferit.

Povestea o are în centru pe Deanna, o femeie casnică părăsită brusc de soțul ei. În loc să își plângă de milă, Deanna hotărăște să își transforme viața prin a se întoarce la facultate. Astfel, femeia ajunge să îmbrățișeze libertatea și distracția așa cum știe ea mai bine, într-o aventură de neuitat.

Comediile din 2018 pe care să nu le ratezi: Ocean’s 8

filme comedie 2018

Deși vorbim, în esență, de un film de acțiune, „Ocean’s 8” promite să aducă și foarte mult umor în ecuație, motiv pentru care își merită locul în top. Avem de a face cu un film în care toate personajele principale sunt femei, iar hype-ul care s-a format pare bine fondat.

Filmul are o premisă clară. Debbie, sora lui Danny Ocean, vrea să pună la cale jaful secolului la Gala Met din New York, unde vin cele mai cunoscute figuri ale Hollywood-ului. Dar înainte de toate, trebuie să formeze echipa perfectă, care să asigure succesul misiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: