14 apr. 2018 | 14:25

Cele mai ciudate fetișuri ale liderilor celebri din istorie

ACTUALITATE
Cele mai ciudate fetișuri ale liderilor celebri din istorie
Asphalt and Rubber

Dacă te-ai întrebat vreodată ce făceau regii și reginele în spatele ușilor închise, lista aceasta deține răspunsul.

Există mai multe motive pentru care oamenii ajung să dezvolte anumite fetișuri. În cazul monarhilor de mai jos, este posibil ca unul din motive să fi fost chiar plictiseala. La urma urmei, aveau toți banii din lume, ce le rămânea de făcut?

Împăratul Tiberius avea o pasiune pentru sexul oral cu băiețeii

fetisuri

Al doilea împărat al Imperiului Roman avea pasiuni extrem de bolnave, printre care aceea de a lăsa băiețeii să îi facă sex oral. Mai mult, fura bebeluși pe care îi lăsa să „îi sugă penisul în locul sfârcului mamei lor”, pe fondul că natura și vârsta lui îl făceau să fie pasionat de aceste perversiuni.

De asemenea, el avea pereții decorați cu picturi sexy și colecționa scrieri considerate scandaloase. Pe lângă asta, obișnuia să pună băieței și fetițe să se deghizeze în Pan și nimfe, ca mai apoi să îi pună să facă sex unii cu alții.

Irod cel Mare și-a făcut de cap cu soția lui moartă și îmbălsămată în miere

fetisuri

Irod cel Mare s-a căsătorit cu Mariamne, o femeie frumoasă care trezea gelozia în acesta dacă îndrăznea să zâmbească altui bărbat. Irod a complotat cu familia lui și într-un final, Mariamne a fost ucisă.

El nu a putut să treacă peste moartea soției. Acesta i-ar fi păstrat cadavrul încă șapte ani, timp în care a făcut sex cu acesta. Dincolo de problema evidentă a necrofiliei, mai era și faptul că Mariamne avea trupul considerat în miere.

Prințul Chien din China se dădea în vânt după înecatul copiilor în apă

fetisuri

Prințul Chien prefera să spele rufele în familie. El s-a culcat cu mai multe din surorile lui. Dincolo de asta, mai avea și o pasiune pentru înecarea băieților și fetelor în lacul de la palat..

Când nu făcea asta, lui Chien îi plăcea să pedepsească femeile de la curte prin a le ține dezbrăcate afară o zi întreagă. Alteori le suia dezbrăcate în copaci și le ținea înfometate.

Ioana de Castilia căra după ea cadavrul soțului infidel

fetisuri

Ioana de Castillia era cunoscută și sub numele de Ioana cea Nebună. Ea a moștenit de la părinți tronul, iar de la bunica ei depresia severă.

Ea s-a căsătorit cu Filip cel Frumos. Infidelitățile lui au înnebunit-o pe aceasta și mai tare, dar cumva a rămas îndrăgostită de el, Când Filip a murit tânăr, Ioana i-a dezgropat trupul și i-a purtat sicriul oriunde se ducea, între anii 1506 și 1509. Ea a refuzat să se mai îmbăieze sau să doarmă într-un pat până când tatăl ei, Ferdinand, a trimis-o într-o casă religioasă.

Eliogabal viola virgine și se dezbrăca în public

fetisuri

Acest împărat roman a trăit puțin, doar 18 ani, dar a făcut suficient în acest timp. El a comis un sacrilegiu religios când a violat o virgină vestală și când a vrut să distrugă flăcările eterne de la templul Zeiței Vesta.

De asemenea, el și-a trimis agenții să caute bărbații cei mai dotați pentru a-și face de cap cu ei. Îi mai plăcea să țină spectacole cu povestea de dragoste dintre Paris și Elena, în care el juca rolul lui Venus și se dezbrăca în fața oaspeților.

Împăratul Nero făcea sex purtând piei de animale

fetisuri

Nero o iubea pe mama lui, Agrippina, puțin cam prea mult. Dar nu asta era cea mai ciudată parte.

Îi plăcea să se îmbrace în piei de animale. El era eliberat dintr-o cușcă purtând aceste piei și ataca zonele genitale ale femeilor și bărbaților. Când era suficient de excitat, fostul său sclav, Doryphus, se asigura că împăratul ajunge la orgasm.

Domițian și-a părăsit soția pentru nepoata lui

fetisuri

Un alt împărat roman care avea probleme grave – părea să fie regula generală – a fost Domițian. El a început o aventură cu tânăra lui nepoată, Julia Flavia, fiica fratelui său mai mare, Titus.

După ce l-a ucis pe presupusul amant al soției lui, el a ales să trăiască cu nepoata lui drept soț și soție. Ulterior, el s-a întors la soția lui, dar a continuat să o înșele cu Julia.